Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
ALLE OVERHEMDEN: 2+1 GRATIS! >

Een verrassende ontdekking: Limburgse mannen geven de voorkeur aan Slips

06-06-202306-06-2023


Uit een recent onderzoek gebaseerd op onze verkoopgegevens van de afgelopen vijf jaar blijkt dat of een man kiest voor een slip of boxershort afhankelijk is van waar hij woont in Nederland. Een fascinerend feit: de Limburgse man geeft overwegend de voorkeur aan slips, met maar liefst 54% van de mannen die deze optie kiezen! Direct op de voet gevolgd door de Zeeuwen (53%) en de Friezen (51%).

En als je toevallig in Flevoland of Noord-Holland woont, is de kans groter dat je boxershorts in je garderobe vindt. Deze provincies vertegenwoordigen de hoogste percentages boxershortdragers, met respectievelijk 66% en 64%. In 2012 voerden we een onderzoek uit dat aantoonde dat mannen die kleurrijk ondergoed droegen gemiddeld meer seks hadden. Maar het lijkt erop dat de trend van kleurrijke broekjes afneemt. In 2018 was 64% van het door ons verkochte ondergoed in de traditionele kleuren wit, blauw, grijs of zwart. Nu is dat percentage gestegen naar 76%. We hebben nog niet onderzocht of deze trend van invloed is op het seksleven van de dragers, maar het is zeker een boeiende vraag om in gedachten te houden!

Wat betreft de minst favoriete ondergoedstijlen voor mannen in Nederland, lijkt het erop dat strings en tanga's aan de onderkant van de lijst staan. Ze maken minder dan 1% uit van onze totale verkoop van herenondergoed. Onze zuiderburen in België hebben echter een andere voorkeur: daar ligt het percentage strings en tanga's boven de 5%.

Voel je vrij om te reageren: draag je liever slips of boxershorts? En wat vind je van de opmerkelijke verschuiving naar minder kleurrijk ondergoed?