Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
20% korting op (bijna) alles>

Verschillen in herenonderbroeken

10-10-201810-10-2018

Boxershort of ballenknijper?

Misschien een taboe vraag waar mannen in elk geval niet in groep over gaan staan discussiëren (alhoewel): kiest u als ondergoed voor een boxershort of balkenknijper? Hoe dan ook een vraag die een duidelijk antwoord behoeft, en hoewel het als een luxe probleem overkomt, is het inderdaad belangrijk voor uzelf te kunnen uitmaken wat u liever draagt.

Beide soorten ondergoed brengen voordelen met zich mee en een duidelijk overzicht daarop is dan ook belangrijk. Vooral als u écht niet kunt beslissen of u nu voor een strak of los type ondergoed moet kiezen, kan het volgende overzicht uitkomst bieden!
 

De voordelen van een boxer

Een boxershort is eigenlijk een langere versie van de gewone onderbroek en is tegenwoordig erg populair. Daar zijn verschillende redenen voor. Eerst en vooral zijn dergelijke shorts in trek omdat ze naar de mening van veel mannen veel aangenamer zitten. Er is immers meer dan genoeg ruimte, waardoor het lichaam dus ook veel beter kan ademen. En dat is bijvoorbeeld tijdens het sporten erg handig!

Een andere reden waarom boxers populair zijn is omdat ze in verschillende uitvoeringen en stoffen verkrijgbaar zijn. Zo zijn er katoenen boxers voor mannen die liever de natuurlijke kant opgaan en graag wat meer verluchting willen, terwijl een polyester short dan weer iets strakker zit.

Tenslotte kiezen veel mannen voor boxers omdat ze er ook gewoon stoer uitzien. Vaak hebben mannen immers hun twijfels bij ballenknijpers, die volgens hen niet enkel op het vlak van comfort maar ook qua uitstraling niet altijd aan de verwachtingen voldoet. Ook bij het vrouwvolk valt de boxer veel meer in de smaak - interessant om te onthouden!
 

De voordelen van een ballenknijper

Ballenknijpers of slips zijn al veel ouder dan boxershorts en hebben natuurlijk ook hun voordelen. Ten eerste is dit het perfecte soort ondergoed voor mannen die het liefst zo weinig mogelijk aan hebben. Een slip bevat immers heel wat minder stof dan een boxer.

Daarbij doet een slip ook precies wat de naam al doet vermoeden: het houdt als goed bij elkaar. Hoewel sommige mannen het gevoel van samengeknepen ballen echt niet kunnen uitstaan, is dit voor anderen dan weer dé oplossing. Als u dus niet per se veel beweegruimte nodig hebt en het liefst van al hebt dat alles mooi samen zit, dan is een slip iets voor u.
 

Boxer of ballenknijper? Wikken en wegen!

De keuze tussen een balkenknijper of boxershort klinkt misschien niet zo belangrijk, toch is het essentieel om uit te vinden welk type ondergoed het best bij u past. Het gaat immers om een kledingstuk dat op de eerste plaats comfort moet bieden.

Als u dan met ondergoed rondloop dat u de hele tijd voelt zitten en ervoor zorgt dat u het liefst van al gewoon uw broek wilt uittrekken, dan is dat natuurlijk jammer. Probeer dus beide soorten uit en zoek voor uzelf uit welk model aan uw verwachtingen voldoet. Enkel zo bent u helemaal op uw gemak en wordt de basis gelegd voor de rest van uw outfit!