Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x

Verschillende lengtematen

16-01-201916-01-2019
In het buitenland wordt vaak gezegd ‘Nederlanders zijn zo lang’. Nu denken wij vaak dit valt mee, maar in verhouding tot mensen uit andere landen zijn wij wel degelijk lang.

Kleding wordt veelal in andere landen dan Nederland geproduceerd, puur om de kleding betaalbaar te houden. De hoeveelheden zijn groot en worden verspreid over diverse landen, landen waar de meeste mannen kleiner zijn dan wij Nederlanders. Juist daarom worden er bij diverse merken ook kledingstukken met lengtematen gemaakt. Denk hierbij aan overhemden, onder t-shirts en broeken.

Overhemden met mouwlengte 7

Onze overhemden collectie is zeer uitgebreid en wij willen dat er voor iedereen iets passends tussen zit. Daarom hebben wij ook een van de grootste collecties op het gebied van overhemden met lengtematen, dit wordt de mouwlengte 7 genoemd. De overhemden met mouwlengte 7 hebben niet alleen extra mouwlengte, maar hebben ook een verlengd rugpand. De mannen die deze extra lengte bij de armen nodig hebben, hebben het namelijk ook nodig voor het overhemd zelf. De overhemden die in deze categorie vallen, zijn gemiddeld 5cm langer dan de ‘standaard’ overhemden. Let er hierbij wel op dat deze overhemden ook weer verschillende pasvormen hebben. We hebben overhemden met mouwlengte 7 in de pasvormen slim fit, modern fit en comfort fit. Voor de mannen die zelfs voor de Nederlandse man lang zijn, hebben we ook nog overhemden in mouwlengte 72.



Ondershirts in lengtematen

Bij onderkleding wordt er geen gebruik gemaakt van lengtematen, maar wel worden er extra lange shirts geproduceerd. Alan Red heeft zeer goede onder t-shirts, deze shirts worden veelal onder truien en overhemden gedragen. Veel mannen vinden het belangrijk dat een ondershirt in de broek gestopt kan worden en daarom hebben zij de onderstaande modellen ook in extra lange varianten.


Overige kleding met lengtematen

Helaas wordt er nog niet bij alle kledingstukken lengtematen aangeboden, zo hebben onze truien dit helaas niet. Wij zouden het graag aanbieden, maar dit wordt nog niet aangeboden door de leveranciers. De truien hebben vaak een standaard lengte van 67cm, dit zit tussen de gewone en extra mouwlengte artikelen in.