Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
20% korting op (bijna) alles>

Verschillende soorten onderbroeken

12-11-202012-11-2020


Liever losjes in een boxer of strak in de slip?


De tijd dat mannen allemaal witte, saaie onderbroeken onder hun kleding droegen, ligt al lang achter ons. Ondergoed voor mannen is vandaag ook een modeartikel waarvoor bekende fotomodellen poseren op gigantische billboards. Sinds de komst van de boxershort was de grootste vraag die mannen zich bij de aankoop van ondergoed stelden eigenlijk: draag ik een losse boxer of een strakke slip?

Boxer niet altijd populair


Vergis je hierbij niet: de boxer is er al langer dan je waarschijnlijk denkt: sinds de jaren dertig om precies te zijn. Maar, de grote populariteit liet nog een tijdje op zich wachten. In de jaren negentig pas kende deze vorm van heren ondergoed namelijk een grote hype. Zo groot zelfs dat de slip als onderbroek jarenlang als ouderwets werd aanzien en vrijwel uit de kleerkast van hippe jonge kerels werd verdreven. Je droeg een boxer niet alleen onder je kleren, maar ook als zwembroek of om erin te slapen.

De terugkeer van de heren slip 


Maar, zoals zo vaak, kwamen ook in de wereld van het ondergoed de oude gebruiken terug. Vandaag is de heren slip dan ook helemaal terug van niet-populair geweest. De strakke onderbroek, gemaakt in de vorm van een letter y houdt alles strak op zijn plaats en daarom kiezen heel veel mannen er opnieuw voor. Genetaliën die netjes op hun plaats worden gehouden, vinden mannen van vandaag blijkbaar heel belangrijk.

Ook vrouwen geven vaak te kennen dat ze een man in wijde boxershort en vooral dan met té opzichtige prints, maar slordig vinden. En dan zouden de modemakers geen modemakers zijn als ze daar geen oplossing voor wisten te verzinnen. Boxers anno 2017 zijn eigenlijk een mengeling tussen boxers en slips. Het beste van twee werelden verenigd in één onderbroek zeg maar. De vorm van een boxershort, maar dan met strakke pijpjes en een perfecte pasvorm.

De keuze tussen een slip of een boxershort is hierdoor dus iets minder moeilijk geworden.