Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
20% korting op (bijna) alles>

Voor elke gelegenheid een overhemd

16-07-202016-07-2020
Een overhemd voor elke gelegenheid

Overhemden combineren

Een overhemd combineren kan in veel gevallen erg lastig lijken. Toch is dit uiteindelijk een stuk makkelijker dan wij altijd denken. Zo worden er steeds meer overhemden casual gedragen, dit is hartstikke leuk om te zien. Vaak hebben ze zelfs allerlei verschillende printjes of patroontjes. Hoewel er soms geen orde in de chaos lijkt te zitten, is deze er vaak wel. Omdat overhemden ergens bij moeten passen, wordt vaak één kleur of kleurenschema aangehouden. Vaak is dit blauw, een vertrouwde overhemden kleur. Blauw kan casual gewoon op een spijkerbroek gedragen worden. Afhankelijk van het weer kan deze donker of licht zijn. Mocht het erg koud zijn, zou u er zelfs nog een blauwe trui overheen kunnen dragen. Dan is uw outfit net iets minder druk, maar net zo leuk.
 

Dress hemden dragen

Dress hemden zijn dan ook weer de zoveelste benaming die we aan overhemden hebben gegeven. Want zoals met veel andere dingen, brengt een nieuwe vlaag aan populariteit weer nieuwe namen met zich mee. De taak aan ons, is om ze allemaal maar bij te kunnen houden. Gelukkig komen we al een heel eind met overhemd, want dat zal toch wel altijd bekend staan als hét kledingstuk. Deze benaming achter laten en dress hemden of elke andere term aannemen, zal er voor velen toch echt absoluut niet inzitten. Een overhemd is oud en vertrouwd, waarom zouden we dat moeten veranderen? Alleen omdat iemand dat leuk vindt klinken? Wij houden het lekker op overhemden, want dan weet iedereen waar we het over hebben.
 

Casual overhemden

Een overhemd casual dragen wordt weer steeds voorkomender. Dit is een hele tijd weggeweest. Inmiddels is de term strijkvrije overhemden nergens meer weg te slaan. Mensen kiezen er liever voor er stijlvol bij te lopen, wanneer de moeite hetzelfde is. Strijkvrije overhemden hebben dan ook echt de tijd van casual overhemden ingeluid. Strijken hoeft niet meer, speciale wassen draaien ook niet. Deze overhemden gaan gewoon met de normale was mee, en drogen lekker hangend kreukvrij op.
 

Zakelijke overhemden

Toch blijft de werkvloer de plek waar we de meeste overhemden tegenkomen. Jammer genoeg houdt bijna iedere man zich dan aan het witte overhemd met het zwarte, blauwe of grijze pak. Als ze een keertje heel gewaagd de deur uitgaan dan dragen ze een lichtroze of lichtblauw overhemd. Dat is nog het minst opvallend. Bijna geen enkele man kiest ervoor om een overhemd te dragen met een heerlijk knettergek printje erop. Want ook deze kunnen gewoon smaakvol in een pak gedragen worden.