Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
20% korting op (bijna) alles>

Warm kleden met truien

04-02-202104-02-2021


Kleuren truien

Truien bestaan in heel veel verschillende kleuren en motiefjes. Zo zijn er rustige en drukke truien. Wij verkopen vooral de rustige truien, want daar kunt u eigenlijk niet fout mee gaan. Simpele kleuren zoals zwart, grijs en donkerblauw kunnen bijna overal bij. Dus naast dat u dan lekker gekleed bent hoeft u er ook niet al te lang over na te denken. Op die manier kunt u gewoon lekker comfortabel rondlopen zonder te veel moeite, want de hele dag in uw pyjama rondlopen is ook niets. En mocht u dan snel nog een paar boodschapjes moeten doen, dan mag u ook met zo een lekkere trui het huis verlaten.


Merken truien

Naast dat truien in allerlei verschillende kleuren truien zijn, zijn ze er ook nog in allemaal verschillende merken. Die merken hebben dan ook allemaal zo de specialiteiten qua kleur, materiaal en model. Een merk zoals Lacoste truien zijn mooi en zacht, daar hoeft u eigenlijk verder niets mee te doen. Maar de truien van OLYMP, bijvoorbeeld, die doen het juist heel goed met een overhemd eronder. Op die manier heeft u net iets meer variatie in uw truien. En wat dan ook leuk is, is dat u een trui meerdere keren aan kan met een ander overhemd, wat zorgt voor een hele andere look. Wel zo makkelijk!


Soorten truien

We hebben nu kleuren en merken sokken gehad, maar dan zijn er ook nog allemaal verschillende soorten truien. Als u namelijk bekend bent met de overhemden fits, dan heeft u daar ook vast wel voorkeur in. Nou kunnen wij u vertellen dat ook truien in verschillende fits komen. Zo zit uw trui altijd mooi aangekleed. Maar ook zijn er verschillende soorten halzen in de trui. Want de ene man heeft voorkeur voor een ronde hals en de ander heeft liever een trui met v-hals.


Truien bij HemdVoorHem.nl

Nadat we u hebben verteld over allerlei verschillende typen truien, is het misschien ook leuk om te horen dat wij die allemaal verkopen. En binnen een paar klikjes kunt u bepalen welke kleur trui, welke maat trui en zelfs welke fit trui u wilt. En zo proberen we u zo tevreden mogelijk te houden met onze truien.