Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
Back to Work: 20% korting op (bijna) alles

Modebeeld: wat draag ik op een blauw overhemd

08-07-202208-07-2022Een blauw overhemd, de combinaties


De kleur blauw staat voor betrouwbaar en duidelijkheid. In de zakenwereld en de politiek wordt veel blauw gedragen in de vorm van overhemden. Blauw maakt over het algemeen een koele, frisse indruk en geeft een vertrouwelijk beeld voor de persoon die tegenover u zit. Een blauw overhemd kan op vele soorten pantalons worden gedragen. Ook een simpele denim spijkerbroek met blauwe sokken kan gecombineerd worden met een blauw hemd. Blauw is een liberale kleur die snel het vertrouwen wekt en professionaliteit uitstraalt. Er zijn heel veel kleuren die gecombineerd kunnen worden met een blauw overhemd. Groen, paars en oranje zijn in de gedempte vorm prachtig met de vele blauwe tinten hemden uit het assortiment van hemdvoorhem.nl te dragen.
 


Stropdassen


Een mooie stropdas als, de Olymp smalle stropdas in de kleur aubergine met lichte stipjes, zal een prachtige combinatie kunnen vormen met een blauw-getint overhemd. De stropdas is van 100% zijde en zal een slim-fit overhemd helemaal tot zijn recht doen komen. Alle stropdassen in onze collectie zijn van hoogwaardige kwaliteit. Formaten van stropdassen zijn uitermate belangrijk om in ogenschouw te nemen. Een smalle stropdas oogt gewoon veel beter bij een slim-fit overhemd. De wat bredere man vraagt gewoon ook een wat bredere stropdas. Voor elke maat overhemd is een bijpassende das te vinden.
 

Tips combinatie met kleuren


Is het de bedoeling om lekker op te vallen? Ga dan voor een wat fellere kleur stropdas op een blauw overhemd. Dit kan een stropdas zijn die wat fellere oranjetinten in zich heeft of wat helder-groen of paars. Het is natuurlijk heel erg gewaagd om een fel-oranje of hel-groene stropdas te dragen. Op een uitbundig feestje zou dit natuurlijk altijd kunnen. Een geweldige combinatie is donkerblauw met bruine accenten. Dus een donkerblauw overhemd kan prima gecombineerd worden met een stropdas die bruine nuances heeft. Ook moet bedacht worden dat een koele basiskleur als blauw, heel goed gecombineerd kan worden met andere koele kleuren.
 

Herentruien


Het assortiment herentruien bij hemdvoorhem.nl, heeft een flink scala aan kleur in zich. De pastelkleur blauw kan een mooie combinatie vormen met een fel-blauw overhemd. Maar ook tinten als grijs, zwart en indigo zijn perfect om op een blauw hemd met bijpassende stropdas te dragen. De herentruien zijn in de wintermaanden erg comfortabel en zowel op kantoor als thuis prettig draagbaar. Een herentrui gecombineerd met strijkvrij overhemd of vlotte blazer, gaat prima samen en kan zowel casual als zakelijk worden gedragen.