Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
20% korting op (bijna) alles>

Wat draag ik op een korte broek?

18-07-202118-07-2021


Het dragen van de korte broek


Eigenlijk altijd wanneer u eraan denkt om een korte broek aan te doen, zijn de temperaturen hoog. En hoge temperaturen betekenen, naast korte broeken, andere luchtige kleding. Makkelijke T-shirts en simpele schoenen. Dat is dan ook het perfecte om erbij te dragen. En gelukkig kunnen wij, bij HemdVoorHem.nl, u daar erg goed mee helpen. We hebben namelijk veel verschillende dingen, ook de kledingstukken waar u niet zo snel aan denkt, waar u uw outfit compleet mee kunt maken. Dus wacht niet te lang met het kiezen van uw zomerse outfit, want voor u het weet zijn deze temperaturen weer terug en bent u zomaar vergeten zomerkleding te kopen. En dat zou toch erg vervelend zijn.


Sokken van Falke


Bij een korte broek horen natuurlijk geen hoge en warme schoenen. Daar horen een paar slippers, maar liever een paar sneakers bij. Die geven iets meer stevigheid, waardoor het makkelijker is om er grotere stukken op te lopen. Dus vooral op vakantie raden wij u aan om een paar leuke sneakers mee te nemen. En daarin hoort vanzelfsprekend een paar lekkere sokken. Want stinkvoeten en blaren, daar zit niemand op te wachten. En in sneakers hoort een paar sneakersokken, gelukkig hebben wij daar een ruim aanbod in van het supermerk Falke.


Meer sokken bij HemdVoorHem.nl


Naast de sneakersokken van Falke hebben we nog veel meer sokken in ons assortiment. Van Falke zijn er nog veel meer modellen, tot op de kniekousen aan toe. Ja, die worden nog steeds gemaakt. Sterker nog, die worden zelfs veel gedragen onder lange broeken. Want sommige mannen hebben een probleem met de elastische band die lichtelijk af kan knellen op de kuit. Dit is vooral voor de mannen met grote kuiten, een goede tip voor in de winter. Want voor in de zomer zijn deze natuurlijk erg warm. Lagere sokken doen het dan dus beter.


T-shirts van Alan Red


Naast het dragen van de juiste sokken, is het ook belangrijk om de juiste shirts te dragen. Deze kunnen is hoge temperaturen juist een groot verschil maken. Het zijn namelijk T-shirts van synthetische materialen die ervoor zorgen dat u het warmer krijgt dan nodig is. Daarom zijn de shirts van Alan Red van katoen gemaakt. Dit maakt het dus de perfecte T-shirts voor in de zomer. En daarbij, als het weer koud wordt, kan u deze shirts onder uw overhemd dragen. Op die manier kunt u deze shirts het hele jaar door dragen. En zorgen ze ervoor dat u zich in de juiste temperatuur voelt.