Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
20% korting op (bijna) alles>

Wit met een twist

14-07-202114-07-2021



Witte overhemden zijn mooi, maar saai


Wie het liefst elke dag een wit overhemd aan heeft, staat volledig in zijn recht. Want witte overhemden zijn hartstikke mooi en hebben een bepaalde elegantie aan zich. Maar elke dag een wit overhemd aan doen, is wel heel erg wit. En natuurlijk elke combinatie is anders, maar dat witte overhemd blijft hetzelfde. Tot vandaag. Want er zijn genoeg leuke witte overhemden. Dan vraagt u zich af: huh, leuke witte overhemden? Ja, leuke witte overhemden. Dit zijn witte overhemden met een leuk printje in de boord en manchetten. Hartstikke leuk dus en weer eens iets anders, want daar was u wel aan toe na elke dag een gewoon wit overhemd gedragen te hebben.


Zakelijk of casual


Het eerste wat u bedenkt voordat u een overhemd aanschaft is, ga ik dit zakelijk of casual dragen? Dit is ook zo met deze witte overhemden met een twist. Goed nieuws: deze kunt u in beide gevallen dragen. Vaak zijn witte overhemden zakelijk, maar met dit leuke printje er in kunnen ze ook casual. Het is vooral het printje dat de beslissing maakt. Deze kan van kleurrijk en druk variëren tot zwart-wit en rustig. Het is dus vooral leuk om deze printjes te laten zien als u de overhemden casual draagt. Als u ze daarentegen zakelijk draagt, is het altijd nog mogelijk om uw boordknoopje dicht te doen. Op die manier ziet niemand meer wat van dat printje.


Wit met een twist bij HemdVoorHem.nl


Natuurlijk zijn ook deze overhemden te vinden bij HemdVoorHem.nl. Een merk dat veel van deze overhemden maakt, is Eterna. Zij staan zoiezo al redelijk bekend om hun mooie zakelijke overhemden, maar deze overhemden zijn een mooie brug tussen zakelijk en casual. Naar welke richting het meer gaat is vooral te zien aan de print, en aan uw gevoel voor zakelijk en casual natuurlijk. Want elk bedrijf heeft weer een andere definitie van zakelijk gekleed. Als daar een stropdas bij hoort, is dit hemd geen aanrader. Maar volstaat een overhemd met pak, dan is dit een erg passend overhemd.