Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
SALE tot 50% korting

Zomer- en wintershirts

22-06-202222-06-2022


Ieder seizoen zijn eigen outfit


De zomer en de winter: de twee meest verschillende seizoenen die er zijn en dat vraagt natuurlijk om een compleet andere outfit. Als u als man ook wil meegaan met de getijden van het jaar en uw kleerkast zodanig wil aanpassen dat u perfect bij het straatbeeld past, dan is het belangrijk precies te weten waar u op moet letten bij aankoop van uw overhemden.

Eén van de meest gedragen kledingstukken zijn overhemden. Het spreekt dan ook voor zich dat er een groot verschil bestaat tussen shirts die in de zomer of in de winter gedragen worden. Vooral als u stijl belangrijk vindt en niet zomaar het eerste het beste shirt wil aantrekken, is een onderscheid maken belangrijk!

Een zomershirt: licht en comfortabel


Tijdens de zomer staan felle kleuren, comfortabele pasvormen en kleurige patronen centraal, dat is duidelijk. Als u op zoek gaat naar een shirt dat perfect bij dit seizoen past, ga dan gewoon af op uw gevoel. Het is dan wel niet de bedoeling er precies zoals alle anderen bij te lopen, toch kunt u zich aan bepaalde regels houden om niet af te steken tegen de rest. Pastelkleuren, geel, lichtblauw, enzovoort, zijn troef en zullen uw hele outfit alleen maar een opkikker geven.

Besteedt ook aandacht aan de combinatie van kledingstukken tijdens de zomer. Het is ok om lichte kledingstukken af te wisselen met kledij in een iets donkerdere tint maar overdrijf niet. Zo is een lichtgeel shirt op een donkerder blauwe broek ideaal, zolang de tinten niet tegen elkaar gaan afsteken!

Wintershirts voor comfort én stijl


In de winter lijkt de keuze voor kledij misschien minder belangrijk, toch weet de stijlvolle man precies welke combinaties gemaakt moeten worden en welke kleuren acceptabel zijn. Het spreekt voor zich dat de winter de periode is van donkerder kleuren maar dat wil niet zeggen dat u altijd voor zwart of donkerblauw met kiezen. Overhemden zijn ook verkrijgbaar in herfst- of winter soorten groen en bruin die, als ze gecombineerd worden met de juiste kleur van broek, een prachtige winterse outfit creëren.

Ook is het natuurlijk belangrijk te kiezen voor warmere kledij, al is het maar omdat de temperaturen tijdens de winter lager zijn. Draag boven u shirt dus bijvoorbeeld een warmer jeanshemd in een bijpassende kleur en vermijdt natuurlijk shirts waar zomerse patronen op gedrukt staan. Zo bent u al goed op weg om een stijlvolle look te creëren!