Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
20% korting op (bijna) alles>

Zomers fruitige kledingstukken

16-04-201916-04-2019
Overhemden met een heerlijk stukje fruit erop, om op te eten!


Leuke overhemden met fruitige patroontjes

Een overhemd is altijd leuker om naar te kijken dan een normaal shirt. Maar dit is nog leuker wanneer het overhemd iets van een leuk printje of patroontje. Gelukkig denken sommige overhemdenmerken dit ook. Daarom zijn er ook hartstikke leuke overhemden met vrolijke zomerse printjes. In de meeste gevallen zijn dit vaak overhemden met kleurrijke bloemen erop. Hier is natuurlijk niks mis mee, maar soms is net iets anders ook wel leuk. Neem bijvoorbeeld het leuke ananas overhemd van Michaelis. Het kleurenschema is grotendeels gelijk aan de meeste andere overhemden, maar de manier waarop de kleuren worden gebruikt zorgt voor een net iets speelser plaatje. Dit geeft gewoon een iets zomerse gevoel, omdat het ook net iets vernieuwender is. Het is lekker fris, en dat kunnen we op warmere zomerdagen zekerweten op prijs stellen.


Niet alleen de overhemden zijn fruitig

Natuurlijk zijn die overhemden met leuke patroontjes hartstikke leuk, maar soms kan een overhemd gewoon echt niet. Als u dan toch zin heeft in een fruitige uitstraling, dan moet u het bij de andere kledingstukken zoeken. Perfect hiervoor zijn dan de Happy Socks. Deze zijn er in verschillende fruitige uitvoeringen, net als het Michaelis overhemd met ananas, maar misschien nog populairder is de variant met watermeloenen. Natuurlijk zijn ook de kersen en aardbeien nog steeds van de partij, want dit zijn wel de echte klassiekers voor zover Happy Socks gaat.


De polo’s zijn nog niet fruitig

Wie eens een dag geen zin heeft in het dragen van een overhemd, pakt vaak wel een poloshirt. Dit is compleet normaal en wijkt niet enorm af van wat er normaal gedragen wordt. Toch moeten nog heel veel polo merken werken aan leuke patroontjes. Tuurlijk zijn er wel wat vrolijke poloshirts bij, zoals die van OLYMP en Casa Moda, maar er zijn er nog lang niet zo veel als dat er overhemden zijn. Vaak zijn deze polo’s dan met bloemen of exotische bladeren, maar fruit zit er dan niet tussen. Dat is een motief waar deze poloproducenten nog niet achter zijn. Dit is natuurlijk erg jammer, en wanneer het gaat komen kan niemand voorspellen, maar tot die tijd kunnen we wel genieten van alle andere kledingstukken die wél een fruitig patroontje hebben.