Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
20% korting op (bijna) alles>

Zwart-Wit is weer hip

28-08-202028-08-2020

Een leuke zwart-wit combinatie bestaat voor iedereen

Zwart-Wit is een leuk als het goed gecombineerd wordt

De combinatie tussen zwart en wit is wat leidend is geweest in de afgelopen decennia in het modebeeld voor zowel mannen en vrouwen. Denk maar aan het zwarte pak met een wit overhemd, een standaard beeld waar we ons al tientallen jaren naar kleden. Zwart-wit is dus altijd al in ons beeld geweest, nu kunnen we dat weer op nieuwe manieren uitvinden. Dit hoeft dan niet in een pak te zijn, maar kan ingevuld worden met leuke motieven.



Leuke zwart-wit motieven

Een simpel paar sokken kan al een groot verschil en samenhang brengen in een simpele outfit. Leuke geblokte sokken van Happy Socks of Tommy Hilfiger in het zwart-wit zijn simpel, maar toch nog steeds leuk. Het contrast tussen deze twee kleuren inspireert dus veel verschillende mensen en de merken die zij representeren. Zwart kan op zichzelf erg grouw zijn, maar wit is juist heel helder. In combinatie is dit dus best spectaculair.



De juiste zwart-wit combinatie

De juiste combinatie tussen deze kleuren is dus spectaculair, een zwarte broek en een witte polo is dus perfect voor heel veel mannen. Natuurlijk is het ook mogelijk om de combinatie om te draaien en een witte broek te dragen met een zwarte polo. Ook zijn er andere opties, bijvoorbeeld een neiging meer richting de zwarte kant. Een zwarte polo met een zwarte broek gecombineert met een paar witte schoenen. Dit kan natuurlijk ook weer andersom. U begrijpt het concept waarschijnlijk wel.