Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
SALE tot 50% korting

Een zomerse look met de bretels

18-05-202218-05-2022


Het dragen van de bretels

Veel mensen denken bij de bretels nog steeds aan serieuze mannen in pak, 30 jaar geleden. Maar dat is inmiddels een fout beeld. De meeste mannen die een bretels dragen doen het vanwege een modestatement. En het is ook helemaal niet fout om zo een bretels te dragen. Wat wel fout is, is niet hebben gedacht aan een bretels toen uw broek afzakte. Want dat is waar al die bretellen voor zijn gemaakt. En het is niet iets dat per se bij een leeftijdsgroep of sociale klasse hoort. Daar zijn we in Nederland al wel uit gegroeid. Gelukkig zijn we nog niet helemaal uit de bretels gegroeid, wat betekend dat er nog hoop is voor dit geweldige en onmisbare kledingstuk.
 

In combinatie met een hippe broek

Dus, een onmisbaar kleding stuk. Ja, dit is echt zo. Want bretellen kunnen erg handig zijn om uw broek mee omhoog te houden, maar tegelijkertijd hebben ze nog een andere belangrijke functie. En dat is om uw outfit af te maken. Want naast dat bretellen uw broek omhoog kunnen houden, zien ze er stijlvol uit. In combinatie met de juiste broek en het juiste overhemd, past een bretels perfect bij het plaatje. Al helemaal als u voor een ‘hipster’ look probeert te gaan. De bretels valt dan ook onder de retro kledingstukken. Waardoor het automatisch een stuk populairder kan worden.
 

Bretels bij HemdVoorHem.nl

Om er goed uit te kunnen zien en m ervoor te zorgen dat uw broek blijft hangen, hebben wij bij HeemdVoorHem.nl een heel assortiment aan leuke en serieuze bretellen. Zo zijn er leuke bretellen met een rustig stipje of streepje. Deze gaan erg goed samen met een effen, het liefst wit, overhemd. Zo heeft u namelijk een redelijk ‘saaie’ outfit, die een stuk leuker wordt gemaakt door een bretels. Maar er zijn ok geneg overhemden die wel een druk printje bevatten. Hierbij is het dus verstandiger om een effen bretels aan te doen. Maar ook voor de mannen met een grote maat zijn er bij ons bretellen te koop. Deze zijn over het algemeen iets breder en iets langer, zodat het nog steeds genoeg veiligheid en stevigheid is.