Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
ALLE OVERHEMDEN: 2+1 GRATIS! >

Horloges

Een goed horloge kan een outfit heel veel meer aantrekkelijker maken dan een outfit zonder. Een horloge is een erg functionele accessoire, al helemaal in de zakelijke wereld is het erg behulpzaam. Helaas wordt het horloge vandaag de dag niet meer gedragen omdat het zo behulpzaam is. Een horloge wordt nog gedragen uit gewoonte of als een modieuze accessoire.


Merken horloges

Bij HemdVoorHem.nl worden horloges van verschillende top merken verkocht. Hugo Boss, Seiko, Guess, Tommy Hilfiger, TW steel en Armani maken horloges die erg respectabel zijn in zowel zakelijke als casual outfits. De stijlen zijn per horloge weer compleet anders, maar dat maakt het ook zo leuk om ermee te combineren en verschillende stijlen met elkaar af te wisselen. De kleding die gecombineerd wordt met het horloge geeft het de uitstraling waar u naar zoekt.


Kleuren horloges

Horloges komen vaak in dezelfde soort kleuren. Klassieke kleuren die goed samengaan met eigenlijk elke soort outfit die u maar kunt bedenken. Vaak heeft het materiaal invloed op de kleur die het horloge heeft. Metalen horloges zijn vaak zilver of goud voor mannen. In sommige gevallen kan het metaal geverfd zijn, dan wordt vaak gekozen voor zwart wat weer zorgt voor een klok met een stoere uitstraling.
 

Klassiek heren horloge

Leren horloges zijn vaak gekleurd in klassieke kleuren. Hiermee wordt bedoeld donkerblauw, zwart of grijs. In sommige gevallen wordt de binnenkant van de kast van het horloge ook mee gekleurd in dezelfde kleur. De buitenkant van de kast wordt vaak in een metaalkleur gelaten voor een mooi contrast.
 

Heren horloges online kopen

Als u op zoek bent naar een mooi cadeau voor hem zijn de horloges bij HemdVoorHem.nl zeker een aanrader. De originele uurwerken koopt u eenvoudig online en zij zorgen ervoor dat u deze zo snel mogelijk in huis heeft. Als u het horloge alvast in wil laten pakken dan geeft u dit aan bij het afrekenen en dan zorgen wij ervoor dta u een prachtig geschenk heeft om zo cadeau te doen.

 

Horloges


Een horloge is een perfect accessoire om uw stijl mee te onderstrepen. Het is fijn dat het de juiste tijd aangeeft, maar meer dan dat is het toch een sieraad waarmee een outfit compleet wordt gemaakt. Bij HemdVoorHem.nl bestelt u nu ook een mooie collectie horloges voor mannen. Merken als Armani, Hugo Boss en Seiko zijn bekende namen die prachtige kwaliteitsartikelen maken waar u lang plezier van heeft. Een perfect cadeau voor de modebewuste man die graag bij de tijd blijft.

Alle bestellingen worden gratis bezorgd en mogen gratis 100 dagen retour gestuurd worden!