Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
ALLE OVERHEMDEN: 2+1 GRATIS! >

Alles wat u moet weten over Happy Socks Sokken

Vallen Happy Socks groot of klein?

Online shoppen heeft natuurlijk veel voordelen. Je kunt kleding vaak tot in detail bekijken, niemand die je in de weg loopt of op je vingers kijkt. Online spullen bestellen kan gewoon als je op de bank zit en je nieuwe kledingstuk wordt bij je voordeur afgegeven. Kan niet beter, zou je denken toch? Het enige nadeel is dat je niets kunt passen voordat je het thuis hebt. Daarom vinden wij het belangrijk om jou goed te informeren over de maten, voordat je iets bestelt.
 

 

Alles wat u moet weten over Happy Socks Sokken  

Happy Socks vallen groot

De sokken van Happy Socks zijn er in twee formaten. De kleinere zijn gemaakt voor iedereen met schoenmaat 36 tot en met 40. In de maattabel van Happy Socks staat dat de sokken 19 cm lang zijn (het voetgedeelte). Dat zegt alleen niet zoveel, want als je ze aantrekt worden ze langer. Als je maat 36 hebt, hoef je niet bang te zijn dat de sokken te groot zijn. Ze zijn elastisch, dus ze zitten goed, ook als je maat 40 hebt. De grotere sokken zijn geschikt voor iedereen met schoenmaat 41 tot en met 46. Ze zijn 23 centimeter lang en daarvoor geldt uiteraard hetzelfde als voor de kleinere maat.
 

Waarom zijn Happy Socks duurder dan andere sokken?

Je betaalt voor een paar Happy Socks € 9,95 en dat is natuurlijk niet niks voor twee stukjes stof. De sokken van Happy Socks zijn dan ook wel iets meer dan wat stof. Je kunt jezelf ermee laten zien, een boodschap uitdragen, geluk verspreiden en ze worden op een manier geproduceerd die goed is voor de mensen die betrokken zijn bij het proces.
 

Het doel van Happy Socks

Het doel van Happy Socks is het verspreiden van geluk en kleur in ieder hoekje van de wereld. En deze wereld kan best wat extra blijheid gebruiken, vind je ook niet? Omdat het doel zo fijn is en de prints met veel aandacht worden ontworpen betaal je iets meer voor een paar Happy Socks dan voor een paar zwarte sokken die je meeneemt in de supermarkt.
 

De Happy Socks Code of Conduct

Happy Socks heeft geen eigen fabrieken, maar voelt zich wel verantwoordelijk voor alle medewerkers die iets bijdragen aan het proces om de sokken te produceren. Happy Socks betekent Happy People: van de mensen op het hoofdkantoor tot de mensen in de fabrieken en de klanten wereldwijd. Happy Socks heeft daarom eigen gedragsregels ontwikkeld: de Happy Socks Code of Conduct. Hierin staat bijvoorbeeld dat geen enkele medewerker gedwongen wordt om te werken, dat buitenlandse medewerkers dezelfde rechten hebben als lokale medewerkers, dat discriminatie absoluut verboden is en zijn er regels opgesteld over de werktijden.