Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
DE CADEAU WINKEL VOOR HEM

Beste winterkleding voor heren

In de winter is het natuurlijk belangrijk te kiezen voor warmere kleding, want de temperaturen liggen tijdens de wintermaanden lager. We zijn dan gauw geneigd te denken dat onze persoonlijke voorkeuren minder belangrijk zijn. Niets is minder waar want de stijlvolle man is zich goed van bewust welke combinaties hij kan creëren en hij weet ook welke kleuren geschikt zijn voor het seizoen.

De winter is het seizoen van de donkerder kleuren dat spreekt voor zich. Echter, het betekent niet dat u altijd voor de kleuren zwart of donkerblauw moet gaan. U heeft namelijk keuze uit overhemden in herfst- of winter nuances van groen en bruin. U creëert dan een mooi winterse uitstraling, als u deze combineert met de juiste kleur van broek. Een warmer jeanshemd over uw overhemd is een voorbeeld van een combinatie, natuurlijk in een bijpassende kleuren.

U vermijdt shirts met zomerse prints en zo gaat u verder met het creëren van de stijlvolle look voor de winter!

Beste winterkleding voor heren


Thermokleding, comfortabel en toch stijlvol

Wij garanderen uiterst comfort met ons thermo ondergoed waarbij de eigen lichaamswarmte goed wordt vastgehouden. Wij kunnen u dit garanderen omdat ons assortiment aan heren thermo ondergoed gemaakt is van de Viloft vezel, een 100% organische vezel. Het grote voordeel van deze vezel is dat hij 100% biologisch afbreekbaar is. Nog een belangrijk voordeel van deze Viloft vezel is dat het de lichaamswarmte goed vasthoudt.
 
U zult misschien meteen aan sporten denken als u thermokleding ziet. En dat is het inderdaad ook, want u kunt uzelf lekker warm houden met thermokleding terwijl u aan het sporten bent. Echter, wist u dat thermokleding ook uitermate comfort biedt voor uw gewone outfits? De look van uw kleding zal niet tenietgedaan worden door de thermokleding, integendeel het kan bijdragen om die stijlvolle uitstraling precies goed te creëren.
 


Dikke, bollende truien

Het is geen verrassing dat voor zowel voor de herfst als de winter de trui opnieuw een vooraanstaande plek inneemt. Truien zijn nu eenmaal onontbeerlijk wanneer de temperatuur begint te dalen. Verrassend is nog meer de trend die deze winter geldt. Dikke en lompe truien zijn in. Meer nog, hoe dikker en lomper de trui, hoe modieuzer hij is. Echter, de pasvorm blijft onder alle omstandigheden belangrijk en u neemt natuurlijk ook uw persoonlijke voorkeuren mee.
 
Daarnaast heeft de gelegenheid ook veel te maken met uw keuze van de maat en pasvorm. Voor de zakelijke gelegenheden zoals op kantoor of een bedrijfsuitje doet er beter aan energie te stoppen in een geklede outfit. Voor de casual gelegenheden zoals een uitje met familie of vrienden, brengt u niet alleen uw persoonlijkheid naar voren. U bent vrijer in uw keuze van de trui en de combinaties.
 


De vest is terug

Het doet er niet toe als u de vest ziet als belangrijk kledingstuk of gewoon als een laag om de uitstraling zakelijker te maken. De vest is hard bezig aan een comeback en het is zelfs niet meer weg te denken, ook deze winter niet. De vest wordt vaker op modeshows getoond waarbij ook de spencers heel populair zijn, verkrijgbaar in verschillende kleuren en voornamelijk in de stof katoen.
 
Eens was de vest een meer bescheiden kledingstuk in de garderobe, maar het is nu gemakkelijk een van de populairste herfst/winter modetrends.
 


Winter stoffen

Winter doet ons meteen aan warme kleding denken en wol die voortgebracht wordt door voornamelijk het schaap. Er zijn ook andere diersoorten die wol voortbrengen zoals geiten, konijnen en de alpaca. Nu zijn er verschillende schapenrassen die voor verschillende soorten wol zorgen. Van alle rassen komt het merinoschaap het meest voor en gelukkig maar, want dit schaap brengt wol van een hoge kwaliteit voort. Het is een fijne, zachte soort wol dat vocht absorbeert.
 
Bekend van wol is dat het kriebelt, maar merinowol heeft als natuurlijke eigenschap dat de stof juist niet kriebelt. Dit komt omdat merinowol een hogere dichtheid heeft vergeleken met andere soorten wol. Kleding van merinowol isoleert uw lichaam goed, zonder dat u het te warm krijgt. Merinowol wordt daarom veel toegepast bij de fabricage van sport- en thermokleding.
 


Winterse motieven en kleuren

De ruiten motieven zijn dit jaar weer in trek zowel voor de seizoen herfst als winter. Sterker nog, u kunt verschillende ruitpatronen zelfs met elkaar combineren. Voor wat betreft de kleuren waren de pasteltinten al aangekondigd voor deze zomer. Naar het schijnt doen deze kleuren ook dit najaar mee met de modetrends. Hoe u pastelkleuren herkent? Het zijn namelijk onverzadigde kleuren waar veel wit of grijs aan toegevoegd is. Hierdoor hebben deze kledingstukken een zachte look.
 
De kleuren die u zeker dit najaar terug zult zien zijn beige, mint of nude. U pakt deze winter helemaal uit door te gaan voor een chique beige mantel en een stoere heren winterjas in het lichtgrijs. U combineert het geheel af met een geklede pantalon en stoere accessoires. Overige kleuren die u deze winter veel zult tegenkomen zijn bordeauxrood, bruin en paars. Opvallende kleuren die toch stijlvol kunnen zijn en de winterdagen net iets kleurrijker en vrolijker maken.