Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
DE CADEAU WINKEL VOOR HEM

De meest gedragen stropdas stoffen

De meest gebruikte stropdas stoffen zijn zijde, wol, katoen en polyester. Elke stof heeft zijn andere kenmerken, maar de belangrijkste focus moet liggen op de zichtbare textuur.
 

De meest gedragen stropdas stoffen  

ZIJDEN STROPDASSEN

Zijden stropdassen zijn makkelijk op te bergen en voelen zacht aan. Zo luxueus als dit natuurlijke materiaal is, het is moeilijk om het schoon te maken. Bovendien kreukt zijde gemakkelijk.
 

WOLLEN STROPDASSEN

Wollen stropdassen geven een andere textuur en meer diepte aan je outfit en zijn ook beschikbaar in hoogwaardige wol soorten zoals kasjmier. Van wol weten we dat de stropdas knopen dikker zijn. Bovendien is wol ook moeilijk te wassen en kan het krimpen als het niet goed wordt behandeld.
 

KATOENEN STROPDASSEN

Stropdassen van katoen zijn makkelijk te strijken, schoon te maken en te bewaren, met als extra bonus dat ze sterk en duurzaam zijn. Ze kunnen echter wel krimpen in heet water en kreuken makkelijk.
 

POLYESTER STROPDASSEN

Polyester stropdassen zijn licht en makkelijk te bewaren. Ze zien er soms goedkoop uit, omdat sommige dassen in het licht een glans vertonen die, vergeleken met zijde, onnatuurlijk overkomt.