Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
ALLE OVERHEMDEN: 2+1 GRATIS! >

De portemonnee: Een onmisbare damesaccessoire

Een portemonnee is een onmisbare accessoire dat bijna iedereen dagelijks gebruikt. En tegelijkertijd is het ook een fashion statement en een uitdrukking van persoonlijkheid.

 

Portemonnees voor dames:

De drukte van het moderne leven dwingt ons om onze garderobe en accessoires voortdurend bij te werken. Als gevolg hiervan gebruiken wij zeer zelden verschillende dingen voor een lange periode. In de regel streven wij ernaar om vervangingen voor ze aan te schaffen, nog voordat ze vervallen zijn. Maar er is één klein ding waar de vertegenwoordigers van de prachtige vloerplaat van de mensheid buitengewoon terughoudend mee zijn, dit is een portemonnee. Zo'n eerbiedige houding van vrouwen ten opzichte van portemonnees is grotendeels te danken aan het feit dat vrouwen gewoon dol zijn op winkelen, en ze associëren een portemonnee met een aangenaam tijdverdrijf in de winkel.

 

Het belangrijkste onderdeel van hoogwaardige damesportemonnees is hun functionaliteit. Goede portemonnees zijn altijd ruim. In een perfect uitgevoerde portemonnee vinden bankbiljetten, munten, creditcards, identiteitskaarten, rijbewijzen en zelfs foto's van naaste en dierbare mensen gemakkelijk hun plaats. Het is het vermelden waard, vooral over de overeenkomst tussen de grootte van de portemonnee en de belangrijkste wereldvaluta's. Feit is dat veel portemonnee-modellen vrij smal zijn. In zo’n vrouwentas passen Russische roebels of Amerikaanse dollars perfect, maar de valuta's van de Europese Unie en het VK zijn iets ruimer. Wees dus waakzaam. Als u van plan bent actief gebruik te maken van de Euro of Britse ponden, let dan goed op de breedte van de portemonnee. Europese bedrijven zorgen echter al lang voor fashionista's van de oude wereld door speciale collecties brede portemonnees te ontwikkelen. Bovendien begonnen ontwerpers in veel Europese landen, bijvoorbeeld Italië, hun nieuwe modellen damesportemonnees actief uit te rusten met speciale vakken voor kleingeld. Het feit is dat het oude Italiaanse wisselgeld zo goedkoop was dat niemand het in zijn portemonnee zou bewaren. Maar de nieuwe Europese munten hebben een veel hogere koopkracht en hebben daarom hun persoonlijke plaats ingenomen in de portemonnee van Europese vrouwen. Naast een grondige analyse van de overeenkomst tussen de grootte van de portefeuille en de grootte van de bankbiljetten die in deze portefeuille zouden moeten worden opgeborgen, is een even nauwgezette vergelijking van de grootte van de portefeuille en de handtas noodzakelijk. Er zijn veel verschillende designs beschikbaar voor portemonnees, van eenvoudig en minimalistisch tot opvallend en uitbundig.

 

Portefeuilles- "enveloppen" zijn een van de handigste modellen damesportemonnees. Ze hebben één nadeel: ze zijn erg groot en passen niet in elke handtas. Het ongemak dat gepaard gaat met de grote afmetingen van de "envelope" -portemonnee wordt echter ruimschoots gecompenseerd door de hoge functionaliteit van de interne ruimte. De "envelope" -portemonnee biedt gemakkelijk plaats aan niet alleen bankbiljetten, cheques, visitekaartjes en creditcards, maar ook een zakspiegeltje, pakjes pillen en zelfs een rekenmachine. Geld wordt opgeslagen in een portemonnee en daarom is het zeer wenselijk dat de portemonnee dit geld enige veiligheid biedt. Vastgesteld is dat de grootste veiligheid wordt gegarandeerd door die damesportemonnees die zijn gemaakt van dun, hoogwaardig echt leer met een rustige kleur. Deze portemonnees zijn bijna onzichtbaar voor dieven. Daarnaast is het noodzakelijk dat de sluiting van de portemonnee zo betrouwbaar mogelijk is en dat de portemonnee zelf geheime vakken heeft. Een ander criterium voor het kiezen van een portemonnee, die voor veel mensen een belangrijke rol speelt, is de stevigheid ervan. Vaak denken mensen dat hoe respectabeler en duurder de portemonnee eruitziet, hoe meer geld erin te vinden is. Het is onwaarschijnlijk dat deze hypothese in de praktijk kan worden bevestigd of weerlegd, één ding is duidelijk: als u van chique damesportemonnees houdt, koop ze dan.

Het laatste criterium voor het selecteren van een portemonnee is de prijs. In dit geval kunnen wij met het volste vertrouwen zeggen dat het niet de moeite waard is om te besparen op de prijs van een damesportemonnee. Het is algemeen bekend dat hoe duurder iets is, hoe duurzamer het is. In veel gevallen loont de duurzaamheid van iets echter niet, omdat de snel veranderende mode u dwingt iets nieuws te kopen. Met damesportemonnees kan dit gewoon niet gebeuren, aangezien de mode voor damesportemonnees het conservatiefste gebied van de ball fashion is.

 

In conclusie is het kiezen van de juiste portemonnee een kwestie van persoonlijke voorkeur en behoefte. Bedenk welke eigenschappen voor u belangrijk zijn en kijk naar verschillende opties om de perfecte portemonnee voor u te vinden.