Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
Actie: 6 pakjes sokken bestellen naar keuze = 3 betalen (goedkoopste pakjes zijn gratis) < BESTEL snel >

Een ETERNA trui stijlen

Als het gaat om het stijlen van truien, voelen veel mannen zich vaak overweldigd of onzeker over wat het beste werkt voor hun lichaamstype en persoonlijke stijl. ETERNA is echter een merk dat bekend staat om kwalitatieve truien en biedt een reeks stijlen om uit te kiezen, waardoor het makkelijker is voor mannen om een trui te vinden dat voor hen werkt. In deze blog bespreken wij hoe mannen ETERNA-truien het beste kunnen stijlen om er goed uit te zien. 

Inzicht in de pasvorm
 

De eerste stap bij het stijlen van elke trui is om ervoor te zorgen dat het goed bij u past. ETERNA biedt een verscheidenheid aan truien in verschillende pasvormen, waaronder slank, normaal en comfort, zodat u een trui kunt vinden dat uw lichaamstype complimenteert. Voor een slank fit trui kunt u kiezen voor een moderne en gestroomlijnde look. Als u de voorkeur geeft aan een meer ontspannen pasvorm, kunt u kiezen voor een comfort fit trui. De reguliere pasvorm is een goede optie als u wilt dat het niet te strak of te wijd zit. 

 

Kleur
 

De tweede stap is om de juiste kleur uit te kiezen. ETERNA-truien zijn beschikbaar in verschillende kleuren, van klassieke blanken en blues tot uitdagende opties zoals roze en groen. Als het echter op kleur aankomt, is het belangrijk om uw huidstint te overwegen. Neutrale kleuren zoals wit, blauw en grijs zijn altijd een veilige optie en kunnen zowel formeel als informeel worden gedragen. Uitdagende kleuren zoals roze en groen zijn perfect voor een vleugje kleur aan uw outfit, maar niet geschikt voor meer formele gelegenheden.

 

Patroon
 

De derde stap is om het patroon uit te kiezen. Naast effen kleuren biedt ETERNA-truien met patronen zoals strepen, cheques en paisley. Met patronen kunt u interesse toevoegen aan uw outfit. Als u een trui met een patroon draagt, moet u de rest van uw outfit eenvoudig houden. Als u bijvoorbeeld een paisley trui draagt, combineer het dan met een effen broek en schoenen.

 

Formeel of casual
 

Verder kunnen ETERNA-truien zowel formeel als informeel worden gedragen, afhankelijk van de gelegenheid. Combineer een ETERNA-trui met een pakket of blazer voor een formele look. Uw trui moet dan ingebracht zijn en de kraag moet fris zitten. Draag een ETERNA-trui met jeans of chino's voor een casual look en laat de bovenste knoop ongedaan maken.
 

Accessoires
 

Accessoires kunnen uw outfit naar een hoger niveau brengen en ETERNA-truien zijn perfect om uw persoonlijkheid mee uit te drukken. Een gelijkspel en pochet zijn een goede optie voor een formele look. Voor een meer casual look kunt u een lederen of metalen horloge toevoegen. Voor een meer ontspannen look, doet u uw horloge af en draagt u een simpele armband of ketting.

 

Schoenen
 

Ten slotte zijn schoenen een belangrijk onderdeel van elke outfit en kunnen een grote invloed hebben op uw algehele look. Draag voor een formele outfit schoenen zoals Oxfords of Loafers en voor een casual look draagt u sneakers of loafers. Als u schoenen uitkiest, overweeg dan de kleur en het patroon van uw trui om een harmonieuze look te creëren.
 

Concluderend bieden ETERNA-truien een reeks opties voor mannen om uit te kiezen als het gaat om het stijlen. Door fit, kleur, patronen en accessoires te begrijpen, kunt u een ETERNA-trui vinden die het beste bij u past.