Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
DE CADEAU WINKEL VOOR HEM

Heren hoodies - een hoofdbestanddeel van de herenstijl!

Hoodies! Deze zeer comfortabele, lichte en gemakkelijk te dragen kledingstukken zijn veelzijdig en bruikbaar in alle weersomstandigheden. Of het nu casual of feestkleding is, zomer of winter, de verschillende hoodies voor heren zijn perfect voor verschillende gelegenheden en dagen en ideaal om er cool en elegant uit te zien. Hoodies voor heren zijn tegenwoordig geen nieuw fenomeen; ze zijn al heel lang in de mode en tegenwoordig zien we verschillende variaties die het beste bij elke gelegenheid of dag kunnen worden gebruikt.
 

Heren hoodies - een hoofdbestanddeel van de herenstijl!  

De twee hoofdcategorieën hoodies

Er zijn twee hoofdcategorieën hoodies: hoodies die sluiten met een rits en hoodies die aan te trekken zijn. De modellen met rits zijn zowel gemaakt om open als gesloten te worden gedragen, wat ze veelzijdiger maakt. Ze kunnen worden aan- en uitgetrokken zonder dat u uw haar in de war hoeft te brengen, wat belangrijk is als uw kapsel nogal bewerkt is. Ten slotte zijn ze over het algemeen meer getailleerd en passen daarom goed bij geklede stijlen.

De aan te trekken truien zijn wijder, de snit is minder dicht op het lichaam gesneden. Ze bieden meer comfort, maar resulteren in een minder gedefinieerd silhouet. Deze sweatshirts komen meer overeen met wat een klassiek model is, dat comfort en warmte bevordert. Het zal moeilijker zijn om ze te dragen in een geklede look, maar ze zullen heel goed passen bij casual ensembles.
 

 

De ideale pasvorm voor een hoodie

Zoals bij alle kleding, moet de hoodie goed bij u passen, anders zal het resultaat niet erg overtuigend zijn. Dit betekent dat het relatief dicht bij het lichaam moet zijn, zonder strak te zijn. Er moet een lichte overmaat aan stof op de schouders zitten, voor comfort, en de stof moet de vorm van de romp en taille volgen.

Als de hoodie te groot is, ontstaat er direct een slordig effect. Het zal ook moeilijk zijn om te combineren met andere kledingstukken in een gelaagde stijl, omdat het onaantrekkelijke stofplooien zal creëren. In het ideale geval heeft u daarom twee hoodies nodig: de ene eerder passend voor stijl, de andere breder voor sport.

Het doel is niet dat uw sweatshirt strak zit. Er moet voldoende ruimte zijn om een ​​poloshirt, T-shirt of shirt eronder aan te trekken, terwijl u toch kunt bewegen.

 

De stof van de hoodie

Het is niet verwonderlijk dat de juiste stofkeuze voor een hoodie katoen is. Maar om precies te zijn, het is een katoenen jersey (jersey die overeenkomt met een fijn gebreid gaas), die de verdienste heeft om te voorkomen dat lucht door het kledingstuk dringt, terwijl het transpiratievocht absorbeert en de huid laat ademen. Het is ook het katoen van de sweatshirts van de eerste uren.

Om te bepalen of uw hoodie van goede kwaliteit is, kijk naar de verbindingen tussen de verschillende onderdelen. Als ze aan elkaar zijn gebreid, is dat een goed teken.

 

Makkelijk te combineren

De Classic Hoodie is verkrijgbaar in kleuren die passen bij of een aanvulling vormen op onze Sweatpants. Samen of apart gedragen, deze basisstukken kunnen worden gemixt en matcht met al uw andere vrijetijdskleding en zijn een tijdloze toevoeging aan uw klerenkast.

Onze Hoodies kunnen worden gedragen als buitenlaag (met een T-shirt eronder) of als binnenlaag onder vesten, spijkerjacks, bomberjacks, sportjassen of overjassen. Omdat ons katoen zo soepel en middelzwaar is, kan het worden aangekleed om als zakelijke vrijetijdskleding te werken. Naast hun veelzijdigheid zijn onze Pullover Hoodies verkrijgbaar in vele kleuren: marineblauw, grijs, bordeaux rood, zwart, mos en olijf etc.

Een ander interessant kenmerk van de Pullover Hoodie is de hoofdopening, die hoger zit dan een normale sweatshirt opening. De twee zijkanten van de motorkap kruisen elkaar vooraan om interesse toe te voegen. De kap zelf is gemaakt van 3, in plaats van 2 stukken. Hierdoor kan de capuchon platter tegen uw rug liggen en dichter bij uw hoofd passen als hij wordt opgetrokken, zodat hij op zijn plaats blijft. Er zijn geen trekkoorden nodig en de afgewerkte look is veel schoner en strak. De zak strekt zich uit tot aan de onderste manchet en creëert een unieke vorm om interesse toe te voegen. Dit betekent ook dat u een ruime zak krijgt die begint bij uw middel in plaats van bij u borst.