Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
3 REDMOND OVERHEMDEN VOOR 99 < Bekijk actie >

Heren portemonnees in soorten

Portemonnees zijn een essentieel item voor elke man. Ze bevatten alle benodigde pasjes, contant geld en andere belangrijke zaken die dagelijks nodig zijn. Echter, met het enorme aanbod van opties op de markt, kan het kiezen van de juiste portemonnee een ontmoedigende taak zijn. In dit artikel bespreken we enkele van de meest populaire soorten portemonnees voor mannen.

 

 

Dubbele vouwportefeuilles

 

Bi-vouw portemonnees zijn een van de meest voorkomende soorten portemonnees voor mannen. Ze zijn eenvoudig, klassiek en functioneel. Zoals de naam al zegt, zijn ze dubbelgevouwen en hebben ze twee hoofdvakken. Ze hebben meestal een paar kaartsleuven, een geldvakje en soms een doorzichtig ID-venster. Ze zijn compact en passen gemakkelijk in de voor- of achterzak van een broek.

 

Trifold portefeuilles

 

Trifold portefeuilles zijn vergelijkbaar met bi-fold portefeuilles, maar ze hebben een extra vouw, waardoor er drie secties ontstaan. Ze bieden meer opbergruimte en zijn geschikt voor wie meer pasjes en geld bij zich heeft. Ze zijn iets groter dan bi-vouwportefeuilles en passen misschien niet zo gemakkelijk in een voorzak, maar ze zijn nog steeds een goede optie voor gebruik in een achterzak.

 

Geld clip portefeuilles

 

Geld clip portefeuilles zijn een geweldige optie voor degenen die alleen de essentie willen dragen. Ze hebben een clip in het midden voor het geld en een paar vakjes voor pasjes aan één of beide zijden. Ze zijn meestal kleiner en compacter dan bi- of trifold portemonnees, en passen gemakkelijk in een voorzak.

 

Houderportefeuilles

 

Kaarthouderportefeuilles zijn ontworpen om alleen kaarten in te bewaren. Ze hebben meestal meerdere kaartsleuven en kunnen een klein geldvakje hebben. Ze zijn de perfecte optie voor wie liever kaarten dan geld bij zich draagt. Ze zijn klein en compact en passen gemakkelijk in een voor- of achterzak.

 

Reisportefeuilles

 

Reisportefeuilles zijn ontworpen voor mensen die vaak reizen. Ze hebben meestal meerdere vakken voor paspoorten, tickets, contant geld en kaarten. Ze kunnen ook voorzien zijn van RFID-blokkeringstechnologie om elektronische diefstal te voorkomen. Ze zijn meestal groter dan andere soorten portefeuilles en zijn niet ontworpen om in een zak te passen. In plaats daarvan zijn ze bedoeld om in een tas of in de hand te dragen.

 

Slanke portemonnees

 

Slanke portefeuilles zijn een populaire optie voor wie een minimalistische en gestroomlijnde look wil. Ze hebben meestal een paar kaartsleuven en een geldvakje, maar zijn dunner dan bi- of trifoldportefeuilles. Ze zijn ideaal voor wie weinig kaarten en contant geld bij zich draagt en geen omvangrijke portemonnee wil.

 

RFID-portefeuilles

 

RFID-portefeuilles zijn ontworpen als bescherming tegen elektronische diefstal. Ze hebben RFID-blokkeringstechnologie die voorkomt dat dieven creditcards en andere elektronische voorwerpen kunnen scannen. Ze zijn er in verschillende stijlen, waaronder bi-fold, trifold en pashouders.


Portemonnees zijn er in verschillende stijlen, maten en materialen. Het kiezen van de juiste portemonnee hangt af van persoonlijke voorkeuren, levensstijl en behoeften. Bi-vouw en trifold portefeuilles zijn de meest populaire soorten portefeuilles, terwijl een kaarthouder, geld clip, en slanke portefeuilles geschikt zijn voor degenen die liever een minimalistisch ontwerp willen. Reisportefeuilles zijn ontworpen voor frequente reizigers, terwijl RFID-portefeuilles bedoeld zijn om elektronische diefstal te voorkomen. Ongeacht het gekozen type portemonnee, is het belangrijk om er een te kiezen die functioneel en duurzaam is en voldoet aan de individuele behoeften.