Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
ALLE OVERHEMDEN: 2+1 GRATIS! >

Heren sportsokken

Heren sportsokken voor elke gelegenheid

Alle mannen die een sportieve activiteit beoefenen, of ze nu amateur of intensiever zijn, kiezen hun schoenen zorgvuldig, maar verwaarlozen vaak hun sokken. Dit belemmerthun prestaties, bijvoorbeeld bij tennis, basketbal of badminton. Kiezen voor een goed paar sokken is handig om de voeten perfect te onderhouden en bij te dragen aan het comfort tijdens het sporten. Sportsokken zijn ook uitstekende bondgenoten voor voetbescherming en combineren over het algemeen alle kwaliteiten om uw sportsessies te optimaliseren en te stimuleren. Als integraal onderdeel van de uitrusting van elke atleet, ongeacht de gekozen discipline, begeleiden de modellen sportsokken voor heren u tijdens de sportieve avonturen.
 

 

Heren sportsokken  

Wees efficiënter met sportsokken voor heren

Na lang nadenken heeft u eindelijk goede sportschoenen gekozen. Dit is het moment om sportsokken te kiezen die zowel goed presteren als comfortabel zijn. Vaak gezien als een accessoire, mag u echter niet vergeten dat herensokken een belangrijke rol kunnen spelen in uw algehele atletische prestaties. Maar helaas hebben we te vaak de gewoonte om de keuze van onze sokken te verwaarlozen, zelfs als dat betekent dat we een paar moeten nemen dat helemaal niet geschikt is om te sporten. Liefhebbers van sportieve activiteiten? Verbeter uw sportprestaties door een paar sokken aan te trekken die comfortabel, trendy en technisch zijn. Dim biedt verschillende herensokken die een uitstekende ondersteuning en demping bieden tijdens het sporten, waardoor uw prestaties tijdens, bijvoorbeeld een hardloopsessie sterk kunt verbeteren. Trakteer uzelf op een paar hardloopsokken die zowel efficiënt als comfortabel zijn. Lage herensokken, halfhoge sokken, hoge of korte sokken of zelfs sportsokken, vindt het model dat bij u past. Kies voor een uiterst discrete look voor korte herensokken. Zoals de naam al doet vermoeden, raken kniekousen halverwege de kuit, maar ze zullen u niet samendrukken of de bloedcirculatie afsnijden met hun zachte, niet-knellende randen. Kies een geschikte hardloopsok met een strak gebreide band voor een betere ondersteuning en meer stabiliteit van uw voet tijdens het hardlopen. Blader door onze grote collectie Dim sportsokken voor heren en vindt het paar waarmee u het spel naar een hoger niveau kunt tillen!
 

SPORTSOKKEN OM UW PRESTATIES TE VERZEKEREN

Om de sportprestaties van elke man te garanderen, zijn onze sokken zo ontworpen dat ze een goede ventilatie van de voeten mogelijk maken en een uitstekende ondersteuning van de enkel bieden. Evenzo garanderen de sokken een totale eliminatie van transpiratievocht tijdens het sporten en een altijd comfortabele ondersteuning. Voor een wandeling in de bergen, padel, squash of zelfs wandelen, onderscheiden de sokken zich door de kwaliteit ter ondersteuning van de inspanning. Trendy en comfortabel, er zijn veel soorten, in verschillende kleuren. De modellen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen voor een ruime keuze aan stijlen. Sommige sokken bieden compressiekousen of zelfs een onberispelijke look om perfect bij uw sportschoenen te passen.
 

SPORTSOKKEN VOOR HEREN: HOE KIES JE ZE GOED?

Elke man die sport, heeft de juiste sportsokken nodig. Om deze sportsokken voor heren verstandig te kiezen, is het noodzakelijk om rekening te houden met de verschillende elementen. Allereerst de stof, die zorgt voor een perfecte afwerking van het geheel en prestaties die voldoen aan de verwachtingen van elke man. Voor een uitstekende ondersteuning, vooral bij dalende temperaturen, kunt u het beste kiezen voor katoenen sportsokken. Dit materiaal beschermt uw voeten ook tegen het risico op blessures. Dan is de maat van belang, aangezien het noodzakelijk is dat u wandelsokken een maat groter zijn dan uw gebruikelijke maat. Houdt er rekening mee dat uw voeten bij intense inspanning, over het algemeen, de neiging hebben op te zwellen. Dit is een normaal verschijnsel. Tot slot is de dikte van uw heren sportsokken een criterium om rekening mee te houden. Het is ideaal om een ​​model te kiezen dat niet te dik is om de voeten niet te verstikken, en ook niet te dun.