Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
DE CADEAU WINKEL VOOR HEM

Herenonderbroeken

Onderbroeken worden elke dag gedragen, dus het is vooral fijn om een ​​comfortabele onderbroek te dragen. Als u het niet heeft, is geen dag 100% geweldig. Het is daarom belangrijk om alle verschillende soorten en merken onderbroeken te proberen, want er is voor iedereen een geschikte onderbroek.
 

Het belangrijkste om te overwegen bij het kopen van herenondergoed is de maat. Koopt u uw ondergoed te klein? Dan zit het te strak of oncomfortabel. Is uw onderbroek te groot? Dan zakt hij steeds verder. Kies dus de juiste maat en ontdek zelf hoe comfortabel ondergoed kan zijn.
 

 

Herenonderbroeken  

Kies het model dat bij u past

Welk ondergoed u moet kiezen, hangt ook af van wat u mooi vindt. Het is ook belangrijk om rekening te houden met uw lichaamsbouw. Voor mannen met stevige bovenbenen (bijv. sporters) raden we slips of boxers met lange benen aan. Als u slanke of "normale" benen heeft, passen korte broeken of broeken met korte pijpen beter bij uw lichaam. Voor mannen die een buikje hebben of een lager model willen dragen, raden we de hipster of low body aan. Deze onderbroek heeft een lagere taille om te voorkomen dat ze snel omklappen. Als u de juiste maat en stof kiest, zult u merken dat ondergoed heel comfortabel kan zitten.
 

Let op de samenstelling van de stof

Sommigen geven de voorkeur aan katoenen ondergoed en anderen geven de voorkeur aan microvezel. Beiden hebben een ruime keuze aan het beste herenondergoed. De keuze van de stofsamenstelling is persoonlijk. Elke stof heeft echter belangrijke eigenschappen waarmee rekening moet worden gehouden.
 

Boxershorts

Boxers zijn het meest voorkomende type onderbroek voor mannen. Het wordt vaak gekenmerkt door een rubberen band aan de bovenkant met het merk erin verwerkt. Daarnaast heeft dit model standaard een pijp. Dit is waar boxershorts voor de meeste mannen ingewikkelder worden, omdat er verschillende soorten boxershorts zijn. Dit heeft te maken met de lengte van de buis. Ze zijn er in drie lengtes: kort, middellang en lang. Wat voor u het meest comfortabel is, heeft te maken met de structuur van uw dijen.
 

Herenslips

Herenslips is een model dat iedereen wel kent. Het is ook het soort ondergoed waar mensen echt van houden of een hekel aan hebben. Ook dit model is er maar in één uitvoering, die voor elk merk hetzelfde is. Dit maakt het gemakkelijk om een ​​vervanger te vinden als u een nieuwe nodig heeft.
 

Trunks

Een trunk is een combinatie tussen boxershorts en slips, maar het is een scheve combinatie. Het lijkt meer op een boxershort. Een heel belangrijk verschil is dat de trunk lager uitgesneden is dan de taille in vergelijking met boxershorts. Hier zien we het effect van de slip.
 

Verschillende merken

Naast verschillende modellen ondergoed zijn er ook veel verschillende merken. Elk merk heeft zijn eigen afmetingen in verschillende modellen. Calvin Klein-boxers van gemiddelde lengtes hebben, bijvoorbeeld: iets kortere benen dan Muchachomalo. Een andere eigenschap die merken onderscheidt, is het materiaal dat wordt gebruikt om het ondergoed te maken. Dit kan ervoor zorgen dat de ene wat flexibeler is dan de andere, dat het ondergoed helemaal van katoen is en zelfs anti-zweet kan zijn.