Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
DE SALE IS BEGONNEN: TOT 50% KORTING! >

Herfst en Wintersokken

Het herfstseizoen is officieel begonnen en dat merkt u niet alleen aan het weer van de afgelopen dagen, maar ook aan uw koude voeten. Bent u klaar voor wat inspiratie? Na het lezen van deze blog weet u precies met welke herfst- en wintersokken u de koudere maanden zal doorbrengen.
 

Herfst en Wintersokken  

Sokken met najaarsprints

Begin dit natte seizoen met een paar ultieme herfstsokken met unieke prints. Eigenlijk is alles wat u in het bos kunt vinden perfect als herfstprint. Maar ook dambordpatronen van bijvoorbeeld Burlington passen goed bij het thema. Wilt u ook uw wintergarderobe op orde krijgen? Kies dan voor wintersokken met sneeuwvlokken, ijsberen of pinguïns van Many Mornings.
 

Sokken in donkere kleuren

Sokken in warme en donkere kleuren zijn perfect voor zowel de herfst als de winter. Enkele kleuren om in gedachten te houden zijn bruin, groen, blauw, okergeel, donkerrood, paars en natuurlijk zwart.
 

Herfst- en winter sokken van warme materialen

Herfst- en winterprints en kleuren zien er geweldig uit, maar ze zullen niet veel doen om uw voeten warm te houden. Het is ook belangrijk om op het materiaal van uw sokken te letten als u uw voeten lekker warm wilt houden. De ideale warme sokken voor de herfst zijn gemaakt van wol en wij hebben sokken voor dagelijks gebruik, maar ook thermische sokken en pantoffelsokken van wol vindt u bij ons.
 

Hoge sokken voor de herfst en winter

Wij hebben ook extra hoge sokken. Wie dit najaar zeker wil zijn dat zijn voeten en benen lekker warm blijven, moet een paar kniekousen kopen. Wij hebben kniekousen voor dames en heren, zowel voor koude werkdagen als voor tijdens het sporten. Bekijk al onze herfstsokken voor heren, dames en kinderen en vul uw winkelmandje. Zo hoeft u bij slecht weer de deur niet uit om nieuwe sokken te kopen.


Wassen van sokken in de wasmachine

Sommige mensen denken dat het wassen van wollen sokken in de wasmachine ervoor zorgt dat ze uitrekken of krimpen, dus het is de moeite niet waard. Agressief wassen in verouderde machines verbetert de productkwaliteit niet echt. Moderne modellen kunnen deze taak echter wel aan.

Hoe wollen sokken in de machine te wassen:

  1. Draai de sokken na de eerste reiniging binnenstebuiten en stop ze in een daarvoor bestemde waszak. Er kunnen ook andere kleren of wasgoed in de waszak zitten, zoals handdoeken of broeken.
  2. Kies uit de handmatige, delicate of wol-modi die uw model wasmachine biedt.
  3. Als het een witte was is, voeg dan zuiveringszout toe aan de bak samen met de wasgel en conditioner om die items te bleken.
  4. Zet de thermostaat op 30 graden Celsius, zet daarna de droger uit en centrifugeer. Het draaien van natte voorwerpen is verboden. Het water moet natuurlijk weglopen. Bijvoorbeeld in een wasbak of op een badstof handdoek die niet verhaart.

Houd er rekening mee dat sokken mogelijk niet volledig van wol zijn gemaakt, maar eerder van katoen of synthetische vezels. Op de etiketten staan ​​details over de ingrediënten en kenmerken van de verzorging. Wasgoed dat synthetische stoffen bevatten kunt u wassen op 40 graden Celsius.