Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
Actie: 6 pakjes sokken bestellen naar keuze = 3 betalen (goedkoopste pakjes zijn gratis) < BESTEL snel >

Hoe een heren coltrui te stylen

Een coltrui is een echte eye-catcher als het op de juiste manier wordt gedragen. Zo bereikt u, met weinig moeite, een zelfverzekerde stijlvolle look! Ideaal toch?!

De coltrui is een kledingstuk dat, of u het nu alleen draagt of in laagjes, zowel functioneel als stijlvol is. Het is een fantastisch stuk dat warmte en stijl toevoegt aan uw algehele look. Ze zijn er in elke denkbare vorm, maat en kleur, waardoor ze gemakkelijk in uw bestaande garderobe passen. U ziet er elegant uit in een coltrui!

 

 

Hoe een heren coltrui te stylen  

Lekker warm de winter door

Wanneer de dagen korter worden en de temperaturen dalen, is een coltrui de ideale gelaagdheid. Dit is een onmisbaar stuk dat er zowel traditioneel als trendy uitziet en kan op verschillende manieren worden gedragen om een mysterieuze en verfijnde look te creëren. Draag deze truien met hoge hals als u er stijlvol uit wilt zien en toch warm wilt blijven. Als het kouder wordt, zullen ze uw nek en lichaam stevig omhelzen.
 

Hoe draagt u een coltrui?

Coltruien kunnen grofweg in twee categorieën worden ingedeeld:

  • Dunner/getailleerd: een dunnere coltrui heeft een meer formele uitstraling en kan onder een pak of sportjack gedragen worden. Kortom, stijlvoller.
  • Dikker/losser: de dikke coltrui is een op zichzelf staand stuk dat meestal te dik is om onder jassen te dragen. Ze hebben een meer casual uitstraling en kunnen gedragen worden met jeans.
 

Draag hem onder een pak

Wees niet bang om een coltrui onder een pak te dragen. Dit resulteert in een intrigerende look die heel modebewust overkomt. De coltrui straalt een moeiteloze stijl uit en geschikt voor verschillende gelegenheden. U blijft ook nog eens lekker warm als bonus!
 

Draag hem onder een crewneck trui

Het dragen van een subtiele, dunnere coltrui onder een crewneck trui ziet er niet alleen geweldig uit, maar is bij kouder weer ook een goede optie om buiten te dragen in plaats van een sjaal.
 

Draag hem over een overhemd

De enige keer dat u de overhemdkraag omhoog kunt laten, is als u er een coltrui over draagt. De randen van de kraag komen net boven de col, wat zorgt voor een zeer stijlvolle en doordachte look. Wanneer u meer neutrale kleuren gebruikt, krijgt u al snel een rustige, minimalistische uitstraling.
 

Draag hem als eyecatcher

Door het accent van uw outfit op uw coltrui te leggen, laat u niet alleen zien dat u zelfverzekerd bent, maar vestigt u ook de aandacht op uw ogen. Hierdoor ziet u er stijlvol uit, en dat is precies wat vrouwen graag zien.
 

Kleuren combineren

Bij het dragen van een coltrui zijn er twee "regels" om te onthouden: kies kleuren die rustig en eentonig zijn en op een slimme manier gebruik van laagjes. Weet u niet zeker wat we bedoelen met "neutrale kleuren" of welke kleuren goed bij elkaar passen? Hiermee helpen we u een beetje op weg. Natuurlijk is een volledig zwarte outfit acceptabel, maar de voorkeur zit meer in het selecteren van kleuren die elkaar aanvullen.
 

Kleurencombinaties die altijd werken:
  • Zwart en wit: dit is de meest voor de hand liggende combinatie, maar het werkt altijd. Zorg ervoor dat de schoenen ook zwart zijn en dat er geen andere kleuren worden gemengd.
  • Zwart en camel: een andere veilige combinatie is om zwart als basic te gebruiken en de look op te fleuren met een beige of camel accent. Overweeg een geheel zwarte outfit met een camel-statementjack.
  • Navy en bruin: omdat bruin in kleur kan variëren, zorgt deze kleurencombinatie voor een goede samenhang binnen een look. Een navy coltrui met een bruin suède jasje is bijvoorbeeld een populaire combinatie.