Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
DE CADEAU WINKEL VOOR HEM

Huispakken voor heren

Niemand kan de populariteit van het huispak ontkennen. Het is functioneel, gemakkelijk te dragen en uiterst comfortabel. Vooral als het om mode gaat, zijn er geen regels. Experimenteer met lagen, mix en match en zie (en voel) fantastisch, waar u ook gaat. Huispakken zijn casual outfits waarmee u comfortabel voelt en toch een professionele uitstraling behoudt.
 

 

Huispakken voor heren  

Wat is een huispak?

Zoals de naam al aangeeft, is een huispak een pak dat vooral thuis gedragen wordt. Een huispak is vergelijkbaar met een joggingpak, een jumpsuit of simpele sportkleding. Het is in ieder geval zeer comfortabele kleding om te dragen na een lange dag hard werken/sporten of thuiswerken. Het is vaak gemaakt van een zachte stof die u snel opwarmt en erg comfortabel zit. Dit type kleding laat u ontspannen na een lange dag en geeft u maximaal comfort.
 

Kunt u buiten een huispak dragen?

Zeker! Hoewel de meeste huispakken is ontworpen voor thuisgebruik, kunnen bepaalde stukken buiten worden gedragen. Een katoenen joggingbroek, cleane sneakers en een simpel t-shirt zijn ideaal voor een kop koffie of een krant. Combineer huispakken, zoals: pullovers, hoodies en joggingbroeken met uw bestaande garderobe om een nieuwe casual outfit te creëren. Met een goed huispak van, bijvoorbeeld: Hugo Boss ziet u er uit alsof u net de gym uitloopt. U ziet er moeiteloos cool, casual en fit uit in zo'n trendy stuk.
 

Waarom zouden heren huispakken moeten dragen?

Huispakken zijn populair onder mannen, omdat ze stoer, comfortabel, praktisch en natuurlijk ontzettend warm zijn! Het huispak is een modetrend die geen modebewuste heer mag negeren. Mannen trekken na een lange dag iets comfortabels aan, omdat ze volgens onderzoek het liefst comfortabel zitten.

Een heren huispak is uitermate comfortabel! De volgende kenmerken zijn gemeenschappelijk voor een huispak:

  • Een losse, comfortabele pasvorm.
  • Van een zacht materiaal.
  • Geen jeukende of ongemakkelijke kenmerken.
  • Warmte wanneer van toepassing.
     

Zie er goed uit, wees productief

Zelfs als de pandemie geleidelijk afneemt, kan het zijn dat u vanuit huis werkt. Verkleden heeft een psychologische component, waardoor u zelfverzekerder, optimistischer en productiever voelt!
 

Geef stijl niet op voor comfort

Meer dan ooit blijven we thuis, maar dat betekent niet dat u stijl moet opofferen voor comfort. Deze trending-stijl is ideaal om thuis rond te hangen en naar een spannende wedstrijd te kijken, maar u kunt ook gemakkelijk draaien om naar de winkel te rennen voor een nieuwe aanvulling op speeltijdsnacks.
 

Wilt u stijlvol en toch comfortabel zijn, terwijl u thuis ontspant? Of hebt u een outfit nodig die netjes en praktisch is om een ​​luchthavenlounge te bezoeken, maar ook super comfortabel om in te slapen tijdens een lange internationale vlucht? Maak kennis met de huispakken. Voor de moderne heren!