Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
ALLE OVERHEMDEN: 2+1 GRATIS! >

Kasjmier truien

Al eeuwenlang wordt kasjmier gebruikt om kleding te maken, zoals jassen, truien, sjaals en andere kledingstukken. Het wordt beschouwd als één van de hoogste kwaliteit vezels, omdat puur kasjmier erg duur kan zijn vanwege het complexe fabricageproces, waarbij de vezels met de hand worden gescheiden van geitenvellen.
 

 

Kasjmier truien  

Wat maakt kasjmier zo uniek?

Kasjmier staat bekend om zijn hoge kwaliteit, duurzaamheid en het vermogen om u warm te houden bij koud weer. Het is een luxe stof die bekend staat om zijn zachtheid, warmte en duurzame kwaliteiten en onderscheidt zich door de fijnheid van de bijna zijdeachtige vezels. De stof is erg licht, dus het zal uw outfit niet verzwaren of u oververhitten tijdens de warmere maanden. Dit voldoet aan alle eisen voor behaaglijke en comfortabele winterkleding met een opmerkelijk ademend vermogen en ongelooflijke warmte. Kasjmier houdt u tegelijkertijd warm en droog, waardoor het de investering zeker waard is!
 

Een duurzame keuze

Hoewel het garen extreem licht en zacht is, is kasjmier ook heel duurzaam. U kunt dit dragen zonder bang te zijn voor vlekken of scheuren. De vezels zijn veerkrachtig, wat betekent dat ze na verloop van tijd hun vorm behouden, in tegenstelling tot sommige andere stoffen. Omdat de vezels niet rekken, hebt u geen pasvormproblemen bij het dragen van uw nieuwe kasjmier trui!
 

Is kasjmier warmer dan wol?

Kasjmier is ideaal, omdat het warmer is dan wol en het helpt om uw lichaamstemperatuur stabiel te houden. Omdat kasjmier zo fijn is, produceert het bij het spinnen een zeer dicht garen. Daardoor is kasjmier kleding zelfs bij ijzel en sneeuw aangenaam warm, tot wel twee keer zo warm als wol.
 

Perfect voor elk seizoen

Kasjmier overhemden zijn geschikt voor alle seizoenen. Vanwege de behaaglijke warmte en lichtheid is kasjmier een heerlijk materiaal om te dragen. Zo hebt u het nooit te warm of te koud, waardoor het een uitstekende keuze is om u in verschillende seizoenen stijlvol of casual te kleden.

Kasjmier bestaat uit fijne krullende haartjes die ertussen een beschermende luchtlaag vormen. Deze laag houdt u koel in de zomer en zorgt ervoor dat er in de winter geen lichaamswarmte verloren gaat en de huid niet te snel afkoelt. Kasjmier truien zijn gemaakt van een mix van katoen en wol, dus ze zijn perfect voor elke gelegenheid. Geef uw stijl bij koud weer een boost met een kasjmiertrui!