Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
20% korting op (bijna) alles>

Kies de juiste sjaal patroon voor uw outfit

Een sjaal is een veelzijdig accessoire dat uw outfit kan opfleuren en warmte hieraan kan toevoegen. Hoewel gewone gekleurde sjaals altijd klassiek zijn, kunnen sjaals met een patroon een extra toevoeging zijn aan uw outfit. Deze blog laat zien hoe u een sjaal met een patroon kunt combineren met uw outfit. 

 

 

Hou het simpel
 

Als het gaat om het stylen van een sjaal met een patroon, is het het beste om de rest van uw outfit simpel te houden. Het middelpunt van uw outfit is de sjaal, dus maak het een echte eyecatcher wanneer u deze combineert met eenvoudige en neutrale kleuren. U kunt bijvoorbeeld een zwart of grijs jasje, een wit shirt en een zwarte of blauwe broek dragen. Op deze manier is uw outfit helemaal compleet zonder dat het er te druk uitziet.

 

Mix en match patronen
 

Als u zich meer gedurfd voelt, kunt u patronen mixen en matchen om een interessante look te creëren. Als u dit wilt doen, moet u ervoor zorgen dat de patronen die u mengt complementaire kleuren hebben. Een goede combinatie is bijvoorbeeld een geblokte sjaal met een gestreept shirt, als de kleuren van de patronen, maar in dezelfde tinten zijn. Dit voorkomt botsing. Als u twijfelt over het mengen van patronen, kunt u klein beginnen door een sjaal te kiezen met een subtiele patroon of een kleine afdruk.

 

Coördineer kleuren


Een andere manier is door de kleuren van de sjaal te coördineren met de rest van uw outfit. Dit kan een coherente look creëren die alles samenbindt. Als uw sjaal bijvoorbeeld een blauw en grijs patroon heeft, kunt u een blauw shirt en grijze broek dragen. Als uw sjaal echter een rood en zwart patroon heeft, kunt u een zwarte jas en rode handschoenen dragen. Op deze manier maakt uw sjaal uw outfit helemaal af.

 

Experimenteer met verschillende stoffen


Sjaals zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, van wol en kasjmier tot zijde en katoen. U kunt met verschillende stoffen experimenteren om verschillende looks te bereiken, afhankelijk van het seizoen. Een wollen sjaal is perfect voor de koude winterdagen, terwijl een zijden sjaal meer geschikt is voor formele gelegenheden. Hoe de sjaal valt en drapeert, is ook belangrijk, dus kies een stof uit die goed past bij uw outfit en persoonlijke stijl.

 

Gebruik de sjaal als een accent


Als u niet wilt dat de sjaal het middelpunt van uw outfit is, kunt u het als een accent gebruiken. Dit kunt u doen door het te dragen op een manier die niet veel aandacht trekt. Een voorbeeld hiervan is door uw sjaal te dragen met een jas en de uiteinden van de sjaal op een natuurlijke wijze laten hangen. Deze look is simpel en elegant, met een toevoeging van kleur en textuur die uw outfit niet overweldigt.

 

Speel met verschillende sjaal knopen


Ten slotte kunt spelen met verschillende sjaal knopen om verschillende looks te creëren. Een sjaal kan op verschillende manieren worden vastgeknoopt, van de klassieke knoop tot de Europese lus tot de ASCOT -knop. Elke knoop creëert een ander effect op uw outfit. De klassieke knoop is bijvoorbeeld perfect voor een casual look, terwijl de ASCOT -knop beter past bij een formele gelegenheid. Experimenteer met verschillende sjaal knopen om te bepalen welke knoop het beste werkt voor u en uw outfit.

 

Concluderend, sjaals met een patroon zijn een geweldige manier om stijl en elegantie aan uw outfit toe te voegen.