Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
ALLE OVERHEMDEN: 2+1 GRATIS! >

Luxe heren overhemden

Er gaat niets boven een goed overhemd waarin u goed en stijlvol voelt. Maar met zoveel verschillende soorten en stijlen overhemden die er zijn, kan het moeilijk zijn om te weten welke het beste bij u past. Overhemden zijn er in allerlei stijlen, van formeel tot casual. Het belangrijkste om in gedachten te houden is de gelegenheid waarvoor u het gaat dragen. Een casual overhemd is perfect voor een ontspannen zondagse brunch, terwijl een formeel overhemd ideaal is voor een bruiloft of een ander black-tie-evenement. Zodra u de gelegenheid heeft bepaald, kunt u beginnen met het verfijnen van uw opties.
 

 

Luxe heren overhemden  

Tips voor het kopen van goede overhemden

Als het om herenmode gaat, zijn er een paar belangrijke items die elke man in zijn garderobe zou moeten hebben. Eén van die items is een luxe overhemd. Een luxe overhemd kan elke man, stijlvoller en zelfverzekerder uit laten zien en voelen. Maar als u er nog nooit één hebt gedragen, vraagt u misschien af hoe u dat moet aanpakken. Luxe heren overhemden zitten vaak wat strakker en het aandoen van een dergelijk overhemd kan een uitdaging zijn. Gelukkig zijn er een aantal tips die u kunt volgen om het aantrekken van een luxe heren overhemd makkelijk te maken.

In de eerste plaats moet u het overhemd kiezen in een kleur die bij u past. Denk na over welke kleuren goed staan bij uw huidige garderobe en welke kleuren u mooi vindt.

Ten tweede moet u het overhemd kiezen in een pasvorm die bij u past. Er zijn slim-fit overhemden, regular-fit overhemden en overhemden met een loose fit. Bij een loose fit moet u letten op de kwaliteit van de stof. Wanneer u kiest voor kwaliteit, dan weet u zeker dat u niet teleurgesteld zult worden. Een fijn overhemd is heerlijk om te dragen en geeft ook een stijlvolle look.

Hier volgen enkele punten waarop u kunt letten bij het dragen van een overhemd:
  • Een overhemd kan met of zonder jas worden gedragen.
  • Als u een overhemd met een jasje draagt, zorg er dan voor dat de kraag van het overhemd onder de kraag van het jasje uitsteekt.
  • Een overhemd kan worden ingestopt of weggelaten. Als u hem instopt, zorg er dan voor dat het niet te strak zit en dat u nog steeds comfortabel kunt ademen.
  • De mouwen van een overhemd kunnen worden opgerold of losgelaten.
  • Een overhemd kan worden aangevuld met een stropdas, pochet of beide.

Dus als u een overhemd wilt kopen, wees dan voorzichtig en let op deze tips. Als u weet wat u wilt en meer geduld, zult u zeker een overhemd vinden dat perfect bij u past!