Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
DE CADEAU WINKEL VOOR HEM

Mode trends voor 2022

Mode trends voor 2022  

Rood

Wanneer we kijken naar de modetrends van 2022 draait alles om opvallen. Het is dus ook geen verrassing dat gedurfde kleuren zoals knalrood veel voorkomen in de collecties die we op dit moment op de catwalk voorbij zien komen. Ondanks dat het zo’n intens felle kleur is valt het nog best makkelijk te combineren met andere kleuren in je garderobe. Ga er eens mee experimenteren en laat je verrassen door het resultaat!
 

De coltrui

Coltruien zitten comfortabel, voorkomen dat je het op de koudere dagen koud krijgt én staan ook zeker stijlvol. Een perfecte combinatie van stijlvol en comfort dus.
 

Opvallende schouders

Ben je op zoek naar manieren om meer zelfvertrouwen uit te stralen en wil je graag starten met je outfit? Dan is deze trend echt iets voor jou! Niet alleen loop je er dit voorjaar enorm fashionable bij, je creëert ook nog eens een erg krachtige uitstraling.
 

Puffer coat

Grote, opvallende en warme puffer coats nemen de catwalk over. En geef toe, we willen toch allemaal in zo’n heerlijke grote jas lopen wanneer het koud is?
 

Leer

Leer op leer klinkt misschien een beetje intens (en meer iets voor de outfit designer van Grease), maar dit jaar mag je dus echt alle leren items uit je kast tevoorschijn halen en met elkaar combineren. Vind je dat iets te heftig klinken? Je outfit aanvullen met maar één item van leer mag natuurlijk ook. Haal je bikerboots dus weer uit de kast of investeer in een mooie zwarte leren jas om dit jaar helemaal on trend bij te lopen.