Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
DE CADEAU WINKEL VOOR HEM

Muchachomalo Bamboo boxers

Hebt u er ooit aan gedacht om een paar bamboe boxers aan te schaffen? Als u dat nog niet hebt gedaan, is dit het moment. Bamboe boxers zijn ultracomfortabel, antibacterieel en vochtafvoerend!
 

Muchachomalo, wat zich vertaalt naar "stoute jongen" in het Spaans, zegt het allemaal: deze heren- en jongensboxershorts zijn speels, excentriek en stoer. De Muchachomalo-man is een beetje rebels en de prints op het ondergoed van Muchachomalo weerspiegelen de kleurencombinaties en de creatieve uitspattingen worden niet gespaard!
 

Muchachomalo Bamboo boxers zijn gemaakt van de zachtste bamboevezels gewonnen uit natuurlijk bamboe. Bamboe is, in tegenstelling tot vele andere stoffen, extreem ademend. Een zachte stof wordt gegarandeerd door de van nature antistatische, zijdeachtige en hypoallergene structuur. Bamboe neemt tot drie keer sneller vocht op dan katoen en heeft een verkoelend effect bij warm weer en een verwarmend effect bij koud weer, waardoor deze boxershorts ideaal zijn voor elk seizoen of activiteit. De Muchachomalo bamboe boxers zijn gemaakt van 95% bamboe en 5% elastaan.
 

 

Muchachomalo Bamboo boxers  

Waarom bamboe boxers?

Bamboe boxers zijn niet alleen een betere keuze voor uw gezondheid, maar ook voor de gezondheid van de planeet. Dit komt door de natuurlijke eigenschappen van bamboe en door zeer duurzame teeltpraktijken.
 

Het is comfortabel

Bamboestof is de meest comfortabele keuze voor boxershorts, omdat het licht, zijdeachtig en zacht voor de huid is. Wat wilt u nog meer van uw boxer? Een ander voordeel is dat de bamboestof de boxers thermoregulerend maakt, waardoor het koel aanvoelt in de zomer en behaaglijk in de winter. U kunt ook voorkomen dat u zich vastklampt met zijn antistatische eigenschappen.
 

Het is gunstig

Een andere reden waarom veel mensen bamboe ondergoed prefereren, is dat het een gezondere optie is. Bamboe bevat een bio-agent die antibacterieel en schimmelwerend is, waardoor bamboekleding geurbestendig is. Als het om boxers gaat, gaat er niets boven! Bamboevezels hebben ook micro-openingen, waardoor vocht kan worden opgenomen.
 

Het is duurzaam

Bamboestof is een milieuvriendelijke optie. Dit betekent dat u ondergoed kunt kopen zonder u schuldig te voelen, want u levert een positieve bijdrage aan het milieu. Bamboe is 's werelds snelst groeiende houtachtige plant wanneer deze biologisch en zonder kunstmatige irrigatie wordt gekweekt. Dit maakt het duurzaam; meer bamboe = meer ondergoed!
 

Bamboe Boxershorts wassen

Het wassen van bamboe boxers vereist, net als alle bamboe kledingstukken, wat extra zorg. Als het tijd is om uw bamboe boxer te wassen, gebruik dan een zachte wascyclus en een milieuvriendelijk wasmiddel. Dit is niet alleen beter voor het milieu, maar ook zachter voor de stof.
 

Vlekken die maar niet weggaan? Week uw bamboe ondergoed voordat u het in de wasmachine stopt. Scheidt licht en donker bamboe-ondergoed van elkaar en was ze apart.