Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
DE CADEAU WINKEL VOOR HEM

Muchachomalo - een jong en Nederlands design heren onderbroeken

Het Nederlandse boxermerk Muchachomalo was vanaf het begin zeer succesvol. De letterlijke betekenis van het woord Muchachomalo is niet voor niets "bad boy". Het merk wil mensen duidelijk maken dat u van het leven moet genieten, want het leven is één groot feest. Wie wordt er nou niet blij van deze trendy kleurrijke boxers? De kleurrijke boxers van Muchachomalo staan ​​bekend om hun bijzondere prints, die ook wel ware kunstwerken worden genoemd.
 

 

Muchachomalo - een jong en Nederlands design heren onderbroeken  

Unieke boxercollectie

Elk seizoen wordt de Muchachomalo collectie gekenmerkt door een ander thema, wat aanleiding geeft tot exclusieve creaties. De thema's Art, Happiness, Cultures en Life zijn al de revue gepasseerd, maar volgens Muchachomalo moet het beste nog komen. Muchachomalo richt zich op mannen die van hun innerlijke "Bad Boy" houden en werkt samen met artiesten die een bijpassend thema ontwerpen. Kunst aan de muur? Het is goed, maar de kunst die u draagt, die iedereen ziet, is één van de drijfveren van Muchachomalo.
 

Kwaliteit boxers

Een Muchachomalo boxer is niet alleen artistiek en comfortabel maar ook van hoge kwaliteit. Muchachomalo is zo overtuigd van de kwaliteit van haar producten dat ze 2 jaar garantie op haar producten geeft. De Muchachomalo boxer voor heren is verkrijgbaar in de maten S t/m XXL en is gemaakt van 95% katoen en 5% elastaan. Dit zorgt ervoor dat de Muchachomalo boxer voor heren zacht aanvoelt, veel comfort en extra stevigheid heeft. Naast de vele Muchachomalo herenboxers met trendy prints, biedt het merk ook effen boxers aan in een felle of neutrale kleur.
 

Muchachomalo online winkel

Geschikt biedt een uitgebreide lijn van Muchachomalo boxers met verschillende artistieke designs, kleurrijke patronen en vrolijke graphics die elke man in zijn ondergoedlade zou moeten hebben. Kunt u niet wachten om ze in huis te hebben? Hoe eerder u bestelt, hoe sneller ze worden bezorgd.
 

Wist u dat de boxer uit 9 delen bestaat die door de riem met elkaar verbonden zijn? Daarna worden ze vervoerd, dit is wat Muchachomalo noemt "ship them badboys out". Ze komen uit China en worden wereldwijd gedistribueerd!