Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
DE CADEAU WINKEL VOOR HEM

Overhemden voor koude dagen

Temperaturen onder 0 zijn kortgeleden weer normaal geworden. U kunt zien dat de winter echt is begonnen. We begrijpen dat u, als het koud is, liever een trui draagt ​​dan een overhemd en als man wilt u die toch blijven dragen.
 

Maar wat zijn nu de beste trucs voor overhemden?

We leggen het u graag uit in deze blog.
 

 

Overhemden voor koude dagen  

Twill weving overhemd

Wilt u een overhemd dat warm blijft en niet snel kreukt? Dan kunt u het beste kiezen voor keperbinding (ook wel Twill genoemd) of visgraatbinding. Ze kreuken van nature het minst. Het zijn iets dikkere stoffen, dus goed voor de winter.
 

Ga voor een pullover

Over een overhemd kan een pullover gedragen worden. De pullover heeft een V-hals en een ronde hals. Een V-hals is formeel, in tegenstelling tot een ronde hals, die een casual uitstraling heeft. Voor beide truien is het vermeldenswaard dat de pullover bij een overhemd past. Niet alleen op de lichaamsbouw, maar ook in de kraag. Een slim fit moet worden gedragen, zodat er niet te veel stof onder de pullover zit.
 

Let op het juiste boord

Als de overhemdkraag niet goed aansluit bij de trui, kies dan een overhemd met een andere boord. Door het juiste boord te kiezen, vermijdt u het ongemak.
 

Overhemden met lange mouw

Lange mannen moeten nog beter opletten bij het kopen van een pullover om de warmte binnen te houden als ze een overhemd dragen. De mouwlengte van de overhemden zijn langer. Hier moet u rekening mee houden als u er een trui voor koopt. Controleer daarom altijd de maattabel.