Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
DE CADEAU WINKEL VOOR HEM

Pantoffels voor cozy, warme voetjes!

Nu de meesten van ons weer thuis zijn of werken en er door het koude weer minder redenen zijn om naar buiten te gaan, kunt u lekker de hele dag op uw knusse pantoffels rondschuifelen.
 

 

Pantoffels voor cozy, warme voetjes!  

Wat zijn pantoffels precies?

Pantoffels zijn een type van slipper die gedragen worden binnenshuis. Ze zijn gemaakt van zachte materialen, zoals: wol of velours en hebben een rubberen- of foamzool. Sommige mensen vinden ze ook comfortabeler om in rond te lopen dan in andere schoenen. Pantoffels zijn niet geschikt om buitenshuis te dragen, omdat ze niet stevig genoeg zijn en de voeten niet goed beschermen.
 

Verschillende soorten pantoffels:

  • Sloffen: deze pantoffels zijn meestal geheel omsloten met een leren of stoffen bovenkant en een voering van bont.
  • Onderhoutschoenen: deze pantoffels hebben een leren of stoffen bovenkant en een voering van suède of stof. De zool is vaak van rubber of kunststof.
  • Klompen: de klompen pantoffels zijn houten of kunststof schoenen met een leren of stoffen bovenkant en voering van suède of stof.
 

Voordelen van het dragen van pantoffels:

Het dragen van pantoffels kan echter ook voordelen hebben voor de gezondheid. Pantoffels houden de voeten warm en beschermen die ook tegen voorwerpen op de grond. Ook kunnen pantoffels helpen bij het voorkomen van voetproblemen, zoals een verhoogde pronatie of supinatie. Daarnaast kunnen ze ook helpen voorkomen dat u vuile of natte voeten op uw vloer achterlaat.
 

Praktische adviezen voor het verzorgen van pantoffels:

U weet momenteel praktisch alles wat er te weten valt over huishoudschoenen. Het is tijd om een ​​oordeel te vellen en nog een paar nuttige richtlijnen te leren.

  • Het hele gezin moet toegang hebben tot een plek in huis waar ze hun buitenschoenen kunnen achterlaten en kunnen omkleden in hygiënischer, comfortabeler en ongetwijfeld geprefereerd binnenschoeisel. Uw huis blijft langer schoon als uw kinderen wordt geleerd zich strikt aan deze normen te houden.
  • Kamerschoenen voor gezinsleden moeten op een andere plaats worden bewaard dan pantoffels voor bezoekers.
  • Om zoveel mogelijk vuil en potentieel gevaarlijke dingen buiten het huis te houden, is het een goed idee om een ​​stevig vloerkleed of mat bij de deur te leggen. Minimaal twee keer per week moet de ruimte waar de outdoorschoenen worden bewaard, worden schoongemaakt. Nat reinigen met een zeep- en soda-oplossing wordt geadviseerd.
  • Was en desinfecteer pantoffels net zo vaak als uw beddengoed.
 

Hoe vindt u de juiste maat pantoffels?

De kwaliteit van de stof die wordt gebruikt om het paar te maken, de kenmerken van de zool en de overeenstemming met uw maat zijn noodzakelijk. Zorg ervoor dat u, bij het kopen, de samenstelling van het product leest om fouten te voorkomen.

Bovendien kunt u uw voet opmeten om te voorkomen dat u ontevreden bent over uw aankoop. Gebruik dan de volgende stappen:

  • Zoek een stuk papier of karton. Het moet minimaal A4-formaat zijn. Het stuk papier mag niet kreuken of hobbelig worden wanneer u het gelijkmatig over de vloer uitspreidt. Zet u voet op de voorbereide grond.
  • Maak een potloodstreep bij de hiel en de grote tenen. Er hoeft geen contour langs de hele voet te worden getekend. Het enige dat u kunt doen is een onnodige procedure uitvoeren, terwijl u meer regels toevoegt.
  • U mag uw voet van het papier halen. Gebruik een liniaal om de scheiding tussen twee punten te bepalen. Dit zal dan de lengte van uw voet zijn.

Houd er bovendien rekening mee dat de voet een kleine vervorming in de breedte heeft tijdens het lopen, dus als de voet ontspannen was voor de meting, kunt u de breedte veilig met 0,1 tot 0,5 cm vergroten. De lengte volgt hetzelfde principe. Dus als de maat van je voet 23,7 cm is, wat tussen 37 en 27,5 valt, kunt u de 38ste maat kopen en u toch zo comfortabel mogelijk voelen. Uiteraard is het beter om een ​​grotere fout te maken dan een kleinere.