Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
DE CADEAU WINKEL VOOR HEM

Petten voor dames en heren

Petten zijn een veelzijdig modeaccessoire dat zowel door mannen als vrouwen gedragen kan worden. Ze zijn een praktische manier om uw hoofd en gezicht te beschermen tegen de zon, en ze kunnen ook gebruikt worden om elke outfit een stijlvolle touch te geven. In dit artikel gaan we dieper in op de verschillende soorten petten die beschikbaar zijn voor mannen en vrouwen. 
  1. Honkbalpetten

Baseballcaps zijn een populaire pet voor zowel mannen als vrouwen. Ze zijn meestal gemaakt van katoen of polyester en hebben een gebogen rand en een verstelbare riem aan de achterkant. Baseballcaps kunnen worden gedragen met casual of atletische outfits en zijn een geweldige manier om uw favoriete sportteam te steunen.

 
  1. Dad caps

Dad caps zijn een populaire trend die de laatste jaren een comeback heeft gemaakt. Ze zijn meestal gemaakt van katoen of denim en hebben een gebogen rand en een ongestructureerd ontwerp. Dad caps worden meestal gedragen met casual outfits en zijn een geweldige manier om een relaxte sfeer aan uw look toe te voegen.

 
  1. Bucket hats 

Bucket hats zijn een klassieke pet die door zowel mannen als vrouwen gedragen kan worden. Ze zijn meestal gemaakt van katoen of polyester en hebben een brede rand die helemaal rond de dop loopt. Bucket hats kunnen worden gedragen met casual outfits en zijn een geweldige manier om een leuke en speelse touch aan uw look te geven.

 
  1. Mutsen

Mutsen zijn een populaire pet die door zowel mannen als vrouwen gedragen kan worden. Ze zijn meestal gemaakt van wol of acryl en hebben een nauwsluitende pasvorm die het hoofd en de oren bedekt. Mutsen kunnen worden gedragen met casual of sportieve outfits en zijn een geweldige manier om warm te blijven bij kouder weer.

 
  1. Snapback-petten

Snapback-petten zijn een populaire pet voor zowel mannen als vrouwen. Ze zijn meestal gemaakt van katoen of polyester en hebben een platte rand en een verstelbare drukknoopsluiting aan de achterkant. Snapback-petten kunnen worden gedragen met casual of sportieve outfits en zijn een geweldige manier om een stijlvolle touch aan uw look te geven.

 
  1. Trucker-hoeden

Trucker-hoeden zijn een populaire pet die meestal door mannen wordt gedragen. Ze zijn meestal gemaakt van katoen of polyester en hebben een voorkant van schuim en een achterkant van mesh. Trucker-hoeden kunnen worden gedragen met casual outfits en zijn een geweldige manier om een vintage tintje aan uw look te geven.

 

De beste manier om uw petten te wassen en onderhouden

 

Om uw pet er fris en nieuw uit te laten zien, is het belangrijk om te weten hoe u hem goed wast. Allereerst is het belangrijk om op het label op uw pet te kijken of er specifieke wasvoorschriften zijn. Sommige petten kunnen zijn gemaakt van materialen die specifieke zorg vereisen, zoals wol of leer. Als er geen specifieke instructies zijn, is het over het algemeen veilig om uw pet met de hand of in de wasmachine te wassen.

 

Als u ervoor kiest om uw pet in de wasmachine te wassen, is het belangrijk om een fijnwasprogramma en koud water te gebruiken. Heet water kan de dop doen krimpen, het stiksel beschadigen en de kleur doen vervagen. Bovendien kan het gebruik van een agressief reinigingsmiddel het materiaal van de dop beschadigen, dus het wordt aanbevolen om een mild reinigingsmiddel te gebruiken.

 

Om te voorkomen dat uw pet zijn vorm verliest, mag u hem niet samen met andere kledingstukken wassen. Was in plaats daarvan uw pet alleen of met andere hoeden. Dit zorgt ervoor dat uw pet niet in de knoop raakt of uitgerekt wordt tijdens het wassen.

 

Nadat u uw pet heeft gewassen, is het belangrijk om hem aan de lucht te laten drogen. Stop het niet in de droger, dit kan de dop doen krimpen en het stiksel beschadigen. Vorm in plaats daarvan de dop opnieuw en plaats deze op een plat oppervlak om te drogen. U kunt de dop opvullen met een handdoek of een prop papier om hem te helpen zijn vorm te behouden.

 

Als u vlekken van uw pet moet verwijderen, is het belangrijk om deze voor het wassen schoon te maken. Voor vlekken op oliebasis, zoals make-up of zonnebrandcrème, kunt u een voorbehandelingsspray gebruiken. Voor vlekken op waterbasis, zoals zweet of vuil, kunt u een mild reinigingsmiddel en een zachte borstel gebruiken om het gebied voorzichtig te schrobben.

 

Naast regelmatig wassen is het ook belangrijk om voor uw pet te zorgen als u hem niet draagt. Bewaar uw pet op een koele, droge plaats, uit de buurt van direct zonlicht. Vermijd het verkreukelen of vouwen van de dop, dit kan de vorm en structuur beschadigen.