Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
DE CADEAU WINKEL VOOR HEM

Seidensticker overhemden

Waarom Seidensticker overhemden zo populair zijn

Er worden van veel verschillende merken overhemden verkocht wereldwijd. Het is dan ook de vraag waarom de overhemden van Seidensticker zo populair zijn en door mannen over de hele wereld worden gedragen. Dat komt natuurlijk door de kwaliteit en de perfecte pasvorm van deze overhemden. Seidensticker besteedt al vele decennia zeer bijzondere aandacht aan het ontwerpen en maken van hun overhemden en dat is te merken. Het heeft dit merk een zeer trouwe schare fans over de hele wereld opgeleverd.
 

 

Seidensticker overhemden  

De positieve kenmerken van Seidensticker overhemden

De overhemden van Seidensticker hebben vele positieve kenmerken. Ze zijn mooi en stijlvol en ze zijn met zorg gemaakt. Dat maakt dat de overhemden van dit Duitse topmerk erg gewaardeerd worden door de vele mensen die ze met plezier dragen. Daarnaast zijn de overhemden gemaakt van stoffen van absolute topkwaliteit. Daardoor gaan ze lang mee, ook als ze vaak worden gewassen. Omdat de overhemden van Seidensticker zo lang mee gaan betaal je er nooit te veel voor. Als je een overhemd van Seidensticker koopt dat je meerdere jaren kunt dragen dan is de aanschafprijs naar verhouding lager dan van een goedkoop overhemd dat je na een seizoen dragen moet afdanken omdat het versleten is.
 

Waarom overhemden van Seidensticker?

Omdat de overhemden van Seidensticker zo mooi en degelijk zijn, zijn ze erg populair. Veel mensen dragen ze met plezier en kopen ieder jaar weer overhemden van Seidensticker om hun garderobe mee aan te vullen. Je kunt ze dragen bij iedere gelegenheid, of het nu zakelijk is of gewoon thuis. Je ziet er altijd stijlvol en verzorgd uit wanneer je een overhemd draagt van het Duitse merk Seidensticker.
 

De juiste maat overhemd

Natuurlijk is het wel belangrijk dat je de goede maat bestelt als je online een overhemd koopt van Seidensticker. Je kunt op veel websites die deze overhemden verkopen een maattabel vinden zodat je thuis je maten kunt nemen om zo de juiste maat overhemd te bestellen. Je ziet dan in de tabel meteen welke confectiemaat je moet hebben en of je beter een slim fit of regular fit model kunt kopen. Dit laatste hangt af van je postuur en je lengte. Ook is het belangrijk dat de mouwlengte goed is zodat het overhemd je mooi en gekleed staat.
 

Perfect overhemd voor zakelijke outfits

De overhemden van Seidensticker zijn geliefd bij mensen die zich voor hun werk zakelijk moeten kleden. Hier worden hogere eisen aan gesteld, want je moet er dan representatief en goed gekleed uitzien. Een geslaagde zakendeal is soms afhankelijk van het feit of je goed gekleed aan de onderhandelingstafel zit. Je voelt je dan ook zekerder en bent beter in staat om op een goede manier te onderhandelen met de andere partij. Dit zorgt ervoor dat je een geslaagde zakendeal kunt afsluiten waar je achteraf met genoegen op terug zult kijken.
 

Overhemden van Seidensticker

De overhemden van Seidensticker zijn al vele jaren erg populair onder de fans. Mensen die deze overhemden kopen en dragen houden van kwaliteit en betalen daar graag een eerlijke prijs voor. Een kwaliteits overhemd van Seidensticker bewijst zich door de lange levensduur, het prettige draagcomfort en de mooie stoffen die worden gebruikt om deze overhemden te maken. Je ziet meteen dat je een kledingstuk van goede kwaliteit in handen hebt en dat is voor veel klanten reden om voor dit merk overhemd te kiezen.
 

Je betaalt voor kwaliteit

Je betaalt misschien wat meer dan voor overhemden van een onbekend merk, maar je koopt wel kwaliteit en dat is voor veel mensen erg belangrijk. Als je goed voor de dag wilt komen met je outfit dan is het belangrijk dat je daar aandacht aan besteedt. Je doet dat door overhemden te dragen van Seidensticker die een goede en lang mooi blijvende pasvorm hebben en die gewoon lekker zitten. Je kunt de overhemden van Seidensticker dragen in je vrije tijd, maar ook als je naar je werk gaat. Je zult er zeker geen slecht figuur mee slaan, ook als je een representatieve functie hebt.
 

Seidensticker staat voor Duitse degelijkheid

Seidensticker is van oorsprong een Duits merk en dat merk je aan alles. Je ziet het aan de kwaliteit en de verscheidenheid aan overhemden die door Seidensticker op de markt worden gebracht. Duitsers zijn gesteld op stijl en degelijkheid en dus biedt met dit merk deze kwaliteit aan zijn kopers. Overhemden van Seidensticker zijn mooi en stijlvol en blijven dat ook na vele keren dragen en wassen. Je ziet meteen de kwaliteit en je weet dat je iets goeds in handen hebt met een overhemd van Seidensticker.
 

Uitgebreide controle

Voordat een overhemd van Seidensticker het atelier verlaat wordt het op maar liefst 142 punten gecontroleerd. Er volgt een uitgebreide check of het overhemd kan voldoen aan de strenge kwaliteitseisen. Is dit niet het geval, dan mag het de naam Seidensticker niet dragen. De kwaliteit van de stof wordt vooraf gecontroleerd en na het vervaardigen van het overhemd wordt gecontroleerd of dit aan de strenge eisen voldoet. De knopen worden extra stevig bevestigd zodat deze niet al bij de eerste keer dragen afvallen. Het stikwerk wordt nagelopen of dit overal voldoende stevig is.
 

Seidensticker is kwaliteit

Seidensticker staat al generaties lang voor kwaliteit en dat wil het modemerk graag zo houden. Zij willen hun vele fans over de hele wereld graag datgene bieden wat ze zoeken als ze een overhemd van Seidensticker kopen: kwaliteit, degelijkheid en stijl. Gewoon een mooi overhemd waarmee je goed voor de dag komt en waar je lang plezier van hebt. En dat dan ook nog voor een aantrekkelijke prijs. Met dit beleid heeft Seidensticker in de afgelopen tientallen jaren een trouwe en brede schare fans opgebouwd wereldwijd die graag weer terugkomen om een nieuw overhemd te kopen van het merk waar zij zo dol op zijn. De fans weten dat ze kwaliteit in handen hebben met een overhemd van Seidensticker.
 

Seidensticker overhemden komen in vele kleuren

De overhemden van Seidensticker zijn te koop in vele kleuren, er is altijd wel een kleur die past bij jouw smaak. Stem je overhemd af op het pak dat je draagt en zorg zo voor een oogverblindende outfit. Je kunt kiezen uit kleuren als wit, zwart, beige en verschillende tinten blauw. En er is keuze uit effen overhemden of met een verfijnde print voor een extra opvallende verschijning. Je kunt per maat kiezen uit verschillende kleuren en zo heel eenvoudig je garderobe aanvullen.
 

Strijkvrije overhemden van Seidensticker

De overhemden van Seidensticker zijn allemaal strijkvrij. Dit merk staat hierom bekend en brengt geen overhemden op de markt die je na het wassen moet strijken. Je kunt het overhemd uitwassen en vervolgens eenvoudig op een hanger te drogen hangen en het is weer klaar voor een volgende keer dragen. De strijkplank hoeft niet tevoorschijn te worden gehaald, de ergernis van het strijken van je overhemd behoort tot het verleden. Dit is één van de handelsmerken van Seidensticker, zij waren één van de eerste toonaangevende merken die strijkvrije overhemden op de markt bracht. Dit voorbeeld is daarna door vele modehuizen gevolgd.
 

Seidensticker overhemden zijn stijlvol

Het merk Seidensticker is heel bekend als het gaat om overhemden met stijl en klasse. Wil je goed voor de dag komen dan is Seidensticker jouw merk. Heel geschikt voor een zakelijke outfit als van je wordt verwacht dat je volgens de etiquette gekleed gaat. Heb je een belangrijke zakenbespreking waar veel van afhangt, dan voel je je in een overhemd van Seidensticker als een vis in het water. Het geeft je zekerheid over je uitstraling en dat zal zeker zijn vruchten afwerpen bij het binnenhalen van die belangrijke opdracht of het sluiten van die belangrijke overeenkomst. Je gesprekspartners zullen aangenaam verrast zijn over je stijlvolle verschijning en dat zal zeer zeker indruk maken op je gesprekspartner.
 

Het merk Seidensticker bestaat al heel lang

Het merk Seidensticker bestaat al heel lang. Al decennia lang worden er door Seidensticker overhemden gemaakt die hun sporen verdiend hebben in de wereld van de mannenmode. Zeg je Seidensticker dan zeg je kwaliteit en stijl. Het merk is daarom bekend bij vele liefhebbers van de mooie overhemden die zij op de markt brengen. Ieder seizoen komt Seidensticker weer met een prachtige collectie die gretig aftrek vindt onder de vele fans die dit merk wereldwijd al jaren heeft.