Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
DE CADEAU WINKEL VOOR HEM

Stropdassen voor een formele look

Als u op zoek bent naar een snelle en gemakkelijke manier om uw garderobe op te fleuren, zoek dan niet verder dan de stropdassen. Dit Nederlandse accessoire verovert de modewereld razendsnel, en het is gemakkelijk te begrijpen waarom. Stropdassen zijn in wezen sjaals die om de nek wordt gedragen en ze zijn er in verschillende kleuren en patronen. Bovendien zijn ze super makkelijk te stylen - u kunt ze met zo ongeveer alles dragen. Dus als u iets extra's aan uw outfit wilt toevoegen, kijk dan eens bij de stropdassen.
 

 

Stropdassen voor een formele look  

Waarom een stropdas dragen?

U zou kunnen denken dat stropdassen slechts een benauwd, ouderwets kledingstuk zijn dat niemand meer draagt. Maar in werkelijkheid zijn stropdassen nog steeds een heel belangrijk onderdeel van de garderobe van vele mannen. Stropdassen kunnen worden gedragen voor zowel formele als semi-formele gelegenheden, en ze kunnen echt helpen om een outfit samen te stellen. Er zijn allerlei redenen waarom je zou moeten overwegen een stropdas te dragen, zelfs als u denkt dat het niet uw stijl is. Stropdassen kunnen u helpen om er professioneler en verzorgd uit te zien. Ze kunnen ook een geweldige manier zijn om een vleugje kleur of patroon aan uw outfit toe te voegen. En als u op zoek bent naar een manier om u te onderscheiden van de massa, dan is het dragen van een stropdas een geweldige manier om dat te doen. Dus als u erover hebt nagedacht om stropdassen eens te proberen, zeggen we: ga ervoor!
 

Elke keer een perfecte vlinderdas strikken: een uitgebreide gids

Elke man weet dat een goede vlinderdas een belangrijk accessoire is voor elke gelegenheid. Maar wanneer u er eentje moet strikken, is het soms lastig om de draad door het midden van de vlinder te krijgen. Met deze gids strik je elke keer weer een perfecte vlinderdas:

  • Bind het halsstuk om uw lichaam. Zorg ervoor dat het ene uiteinde langer is dan het andere; vaak werkt ongeveer een centimeter goed.
  • Wat voor u het meest comfortabel is, moet het lange uiteinde zijn, ongeacht welke kant u kiest.
  • Sluit om uw nek, maar niet te strak, wikkel het lange uiteinde over het korte uiteinde.
  • Vouw het lange uiteinde, dat waarschijnlijk over je schouder zat, zo recht mogelijk naar de vouw die je hebt gemaakt met het korte stuk van het voorgaande stuk.
  • Neem het lange deel, vouw het op en maak het vast.
  • Steek uw vinger door de bovenste lus van de vlinderdas. Opgevouwen in de vorige stap, is nu het lange stuk klaar om door de lus achter het horizontale stuk te worden geregen. Vermijdt het draaien van de stof, terwijl u deze door de lus haalt.
  • U wilt dat de doek aan beide kanten gelijk is, dus schuif het halverwege door zonder het te ver te trekken. Dit vormt de achterste helft van de vlinder. Er moet een punt en een gevouwen gedeelte aan elke kant zijn (recht of ruitvormig, afhankelijk van de vlinderdas).
  • Als je tevreden bent, trek je de stropdas aan beide uiteinden aan.
Wilt u dus een stropdas aanschaffen? Kijk dan niet verder dan onze collectie stropdassen van topkwaliteit. We hebben een stropdas voor elke stijl, van klassiek tot eigentijds. En onze stropdassen zijn gemaakt van de beste materialen, dus je kunt er zeker van zijn dat ze een leven lang meegaan. Neem dus rustig de tijd en blader door ons aanbod heren stropdassen. We zijn ervan overtuigd dat u de perfecte zult vinden.