Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
20% korting op (bijna) alles>

Thermokleding: een must in de winter!

Op zoek naar een manier om warm te blijven deze winter? Bekijk thermo ondergoed! Mensen die regelmatig naar buiten gaan, begrijpen het belang van het dragen van warme kleding. Maar hoe werkt thermische kleding eigenlijk?

Thermische kleding is gemaakt van stoffen die helpen bij het reguleren van de lichaamstemperatuur. Deze stoffen zorgen ervoor dat uw lichaamswarmte wordt vastgehouden, waardoor u warm blijft bij koud weer. Als u warm wilt blijven bij koud weer, is thermokleding een goede optie.

Thermokleding: een must in de winter!  

Wat is Thermokleding?

Thermokleding is kleding die speciaal is ontworpen om u warm te houden bij koud weer. Het is gemaakt van warmtevasthoudende materialen, zoals: dons of synthetische isolatie. Thermische kleding kan worden gebruikt voor een verscheidenheid aan activiteiten, waaronder: wandelen en kamperen, maar ook voor wintersporten en andere activiteiten. Het is van cruciaal belang om de juiste thermische kleding te kiezen voor de betreffende activiteit, en om een balans te vinden tussen warmte en ademend vermogen.
 

Voordelen van Thermokleding

Het dragen van thermiek heeft veel voordelen, zeker als u in een koud klimaat leeft. Thermiek houdt u warm door lichaamswarmte vast te houden en kan zweet afvoeren om u droog en comfortabel te houden. Ze zijn ook geweldig om als laagje onder uw kleding te dragen om u warm te houden zonder dat u er volumineus uitziet.

Thermokleding is ook ideaal voor mensen die het constant koud hebben of problemen hebben met de bloedsomloop. Thermo-ondergoed is gemaakt van een zacht en comfortabel materiaal. Het is machinewasbaar en vereist geen speciaal onderhoud.
 

 

Hoe kiest u de juiste Thermo ondergoed?

Thermisch ondergoed is ideaal voor wintersporten zoals skiën, snowboarden en schaatsen. Het kan ook onder gewone kleding worden gedragen als extra warmtelaag. Bij het zoeken naar thermisch ondergoed dat u de hele winter warm en comfortabel houdt, zijn er een paar factoren waarmee u rekening moet houden. Kies om te beginnen een hoogwaardige stof die uw lichaamswarmte vasthoudt en tegelijkertijd zweet afvoert. Ten tweede, zoekt u een goede pasvorm die niet opkrult of omhoog kruipt terwijl u beweegt. Ten derde, kies een look die u graag draagt! Zorg er ten slotte voor dat het thermisch ondergoed dat u kiest lang meegaat en meerdere keren gedragen kan worden.
 

Werkt thermische kleding echt?

Ja, thermische kleding is effectief! Wanneer u de warmte van uw huis verlaat en de buitenlucht meedogenloos is, wilt u uw benen, armen en kern beschermen met een geweldige thermische onder- en bovenkant.
 

Verder staat het dragen van onderkleding onder uw werkkleding gelijk aan het dragen van een pyjama. Thermokleding houdt u dagen gegarandeerd warmer en gezelliger, of u nu op het werk bent of onderweg.