Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
DE SALE IS BEGONNEN: TOT 50% KORTING! >

Unieke manieren om pochetten te vouwen

Accessoires kunnen een outfit naar een hoger niveau tillen en één van de meest veelzijdige accessoires voor heren is de pochet. Een pochet is een stuk stof dat wordt gedragen in het borstzakje van een colbert of pak. Het is een accessoire dat vaak wordt gebruikt bij formele gelegenheden en kan de uitstraling van een outfit compleet maken.

Een pochet is meestal vierkant van vorm en varieert in grootte van ongeveer 20 tot 30 centimeter. Het kan worden gemaakt van verschillende materialen, zoals: zijde, katoen of linnen, en is verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren en patronen.


Een simpele pochet kan transformeren tot een statement piece door de manier waarop deze is gevouwen. Het op de juiste manier vouwen en plaatsen van een pochet kan een kunst op zich zijn en kan een grote invloed hebben op de uitstraling van uw outfit. In deze blog zullen we een aantal unieke manieren bespreken om pochetten te vouwen, zodat u een onvergetelijke look kunt creëren.

 

De Rechte Vouw

De meest simpele vouw is de rechte vouw. Dit is de meest traditionele vouw en wordt vaak gebruikt voor formele gelegenheden. Vouw de pochet in de lengte doormidden, zodat het een smalle rechthoek wordt. Plaats de gevouwen pochet in de borstzak met de vouw naar boven.

 

De Driehoek Vouw

Een andere populaire vouw is de driehoek vouw. Vouw de pochet diagonaal doormidden, zodat het een driehoek wordt. Vouw vervolgens de linker- en rechterkant naar het midden. Plaats de gevouwen pochet in de borstzak, zodat de driehoek naar boven wijst.

 

De Puff Vouw

De puff vouw is een wat meer nonchalante vouw, maar kan nog steeds worden gebruikt voor formele gelegenheden. Vouw de pochet in de lengte doormidden en pak het in het midden vast. Vervolgens, met de andere hand, trekt u de bovenkant omhoog en duwt u de onderkant omlaag. Schuif de gevouwen pochet in de borstzak, zodat de puf boven de rand van de zak uitkomt.

 

De Rozet Vouw

Een unieke vouw is de rozet vouw. Leg de pochet plat op tafel en vouw het diagonaal in de helft. Begin aan een kant en vouw het in een ronde vorm, waardoor de stof zich ophoopt. Ga door met vouwen en draaien totdat de hele pochet is gevouwen tot een rozetvorm. Plaats de gevouwen pochet in de borstzak met de rozet naar boven.

 

De Wave Vouw

Een andere creatieve vouw is de wave vouw. Vouw de pochet diagonaal doormidden en dan nogmaals diagonaal. Pak vervolgens de uiteinden van de pochet vast en vouw deze op tot een golfpatroon. Plaats de gevouwen pochet in de borstzak met de puntige uiteinden naar boven.

 

In conclusie, er zijn talloze manieren om pochetten te vouwen en met een beetje oefening kunt u een unieke en persoonlijke stijl creëren. Het kiezen van de juiste vouw voor de gelegenheid kan het verschil maken tussen een saaie en een opvallende look. Door te spelen met verschillende vouwtechnieken, kunt u een persoonlijke en unieke stijl creëren. Experimenteer dus en ontdek welke vouwtechniek het beste bij uw stijl past.