Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
DE CADEAU WINKEL VOOR HEM

Waarom een badjas?

Een badjas is zeer stijlvol, praktisch en veelzijdig. Hiermee kunt u zich comfortabel afdrogen, zodra u uit de douche komt of na een duik in het zwembad. U kunt het zelfs gebruiken om thuis te ontspannen, meenemen naar een hotel genietend van de charmes van een sauna of spa. Kortom: een veel nuttiger kledingstuk dan een eenvoudige handdoek.

De SCHIESSER badjas van Hemd voor Hem is daar een uitstekend voorbeeld van. Het is gemaakt van 100% katoen met twee grote zakken: een ceintuur en een capuchon. Dit alles, samen met de uitstekende recensies die kopers erover hebben geschreven, heeft ertoe geleidt het te kiezen als de beste badjas in deze vergelijking.
 

Waarom een badjas?  

LEER 7 VOORDELEN VAN HET GEBRUIK VAN BADJASSEN

 

#1 Badjas - comfortabel en praktisch na het baden...

Uit de douche stappen en in een zachte badjas wikkelen is een waar ontspanningsritueel. U kunt zelfs afdrogen met een handdoek en de badjas gebruiken om de badkamer te verlaten.

Als u de badkamer verlaat, gewikkeld in een handdoek, is er altijd die angst dat het van uw lijf valt op weg van de ene naar de andere kamer. Een badjas neemt deze zorg weg en voorkomt ook het eventuele opspatten van water op de vloer. En als het koud is, biedt een badjas veel meer thermisch comfort.

Trouwens, als u niet meteen na het baden wilt aankleden, is een badjas de oplossing. U kunt koffie drinken, lekker op de bank zitten, uw haar drogen, uw make-up opdoen, enz.
 

#2 … en ook veelzijdigheid

In tegenstelling tot wat veel mensen denken, is een badjas niet zomaar een handdoek die om het lichaam zit na een bad.

Ontspannen na het werk, lang koffie drinken, een dagje spa thuis: allemaal in een badjas. Op een luie dag, zoals: de weekenden en vakanties, is het een genot om de dag door te brengen in een badjas, wat betekent: minder wasgoed en meer bewegingsvrijheid.
 

#3 Comfort voor gasten

Zoals we al eerder zeiden, biedt een badjas veel meer privacy wanneer u zich, na het douchen, van de ene naar de andere kamer begeeft. De traditionele baddoeken wekt, in deze situatie, zelfs enige gêne op. Voor uw gasten en bezoekers is de badjas een zeer ware traktatie.
 

#4 Perfect voor het aanbrengen van make-up

Wie heeft nooit een pech gehad om in de ochtendspits zijn make-up te doen en per ongeluk foundation of een ander cosmetisch product op het uniform of andere voor die dag gekozen kleding te spatten? En dan, daar gaat u zich moeten omkleden en hoogstwaarschijnlijk te laat bent voor uw afspraak.

Make-up aanbrengen in een badjas voorkomt deze alledaagse minitragedies. Op koelere dagen houdt het zelfs uw lichaam warm, terwijl uw make-up wordt gedaan.
 

#5 Onverwachte deurbellen

Weet u wanneer de deurbel gaat en u ineens verrast wordt? Als u in uw pyjama bent of geniet van de vrijheid in uw lingerie door het huis te lopen, is een badjas de oplossing. Hiermee hoeft u een bezoeker of pakket niet te laten wachten. Even snel de kamerjas aantrekken en u bent presentabel. Eenvoudig en snel!
 

#6 De badjas is altijd een geweldig cadeau

Bent u op zoek naar een cadeau dat een beetje aan de alledaagsheid ontsnapt? Of het nu voor uw echtgenoot, een vriend/vriendin, kinderen, familie, kennis of voor u is, is de badjas synoniem voor elegantie, comfort en distinctie. Het is een perfect geschenk waarvan u weet dat het nuttig zal zijn en nauwelijks zal concurreren met iets dergelijks.

Dit is ook een geweldig huwelijkscadeau, als aanvulling op de uitzet. Het stuk kan worden gepersonaliseerd met de naam van de bruid en bruidegom, waardoor alles nog specialer wordt - in dit bericht presenteren we talrijke ideeën voor borduurwerk voor deze gelegenheid.
 

#7 Unieke stukken

Zoals we in het vorige punt al zeiden, kun je de kamerjas aanpassen. U kunt wapenschilden, initialen, namen, enz. invoegen. Laat het gewoon beschilderen of borduren en het wordt uniek!