Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
ALLE OVERHEMDEN: 2+1 GRATIS! >

Waarom heeft u een tussenjas nodig?

Aan de kapstok heeft bijna iedereen een zomer- en een winterjas. In de lente en zomer draagt u meestal de zomerjas, terwijl u in de winter en herfst de winterjas draagt. Er zijn echter dagen dat een zomerjas te warm is en een winterjas te koud. Hebt u dit probleem regelmatig? Kies dan voor een tussenjas.
 

 

Waarom heeft u een tussenjas nodig?  

Wat is een tussenjas?

Een tussenjas is precies wat de naam al aangeeft: een kwalitatieve jas die gedragen wordt tijdens de tussenseizoenen. Over het algemeen zijn deze jassen gemaakt van dunne en lichte materialen die u warm houden zonder oververhit te raken. Een goede tussenjas is gemaakt van een stevig maar licht materiaal, waardoor u comfortabel zit qua temperatuur.
 

Ideaal voor de tussenseizoenen

De temperatuur varieert sterk in de herfst en lente. Als gevolg hiervan kan het moeilijk zijn om te beslissen welke jas u moet dragen als u in de lente of herfst naar buiten gaat. In dat geval is een tussenjas een reële optie. Deze speciale jassen zijn ontworpen om u warm te houden in de herfst, maar koel in de lente. Een tussenjas is dunner dan een winterjas, maar dikker dan een zomerjas. Hierdoor is dit type jas ideaal voor dagen dat het te koud is voor een zomerjas, maar te warm voor een winterjas.
 

Makkelijk te combineren

Tussenjasjes zijn ideaal voor verschillende looks. Combineer zo'n jas met een dikke trui of vest en u hebt de ideale stijl voor de koude herfst- of winterdagen. Hierdoor is een tussenjas geschikt voor meerdere seizoenen en daarmee een uitstekende investering.
 

Makkelijk mee te nemen

Eén van de vele voordelen van een tussenjas is dat u hem gemakkelijk mee kunt nemen als u hem even uit wilt doen. Doordat een tussenjas dunner is, is deze makkelijker mee te nemen. Gaat u op vakantie naar een plek met veel temperatuurschommelingen? Dan berg u uw tussenjas snel en gemakkelijk op in een (rug)zak of koffer.