Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
DE CADEAU WINKEL VOOR HEM

Waarop moet u letten bij heren ondergoed?

Je bestelt iets leuks op internet en bij het passen kom je erachter dat het model toch niet zo lekker zit. Dit is dus wat je niet wilt mee maken, daarom hebben wij hier 3 handige tips samengesteld om de beste ondergoed te kopen die bij u past.
 

 

Waarop moet u letten bij heren ondergoed?  

Tip 1: Bestel de juiste maat ondergoed

Het belangrijkste waar je op moeten letten bij het kopen van heren ondergoed is de maat. Koop je je ondergoed te klein dan zal het te strak zitten en oncomfortabel. Is je onderbroek te groot dan heb zakt hij steeds naar beneden. Kies daarom voor de juiste maat en ontdek zelf hoe comfortabel een ondergoed kan zijn.
 

Tip 2: Kies het model dat bij jou past

Welk model ondergoed je kiest hangt deels af van wat je mooi vindt. Daarnaast is het ook belangrijk om rekening te houden met de bouw van je lichaam. Wij adviseren bij mannen met stevige bovenbenen (bijvoorbeeld sporters) een slip of een boxershort met lange pijpjes. Heb je slanke of "normale" benen dan zal een slip of een short met korte pijpjes beter bij je figuur passen. Voor mannen die een buikje hebben of graag een lager model dragen adviseren wij een hipster of low rise trunk. Deze shorts hebben namelijk een lagere tailleband waardoor deze niet snel zal omklappen. Wanneer je kiest voor het juiste model dan zal je merken dat je ondergoed veel beter zit.
 

Tip 3: Let op de stofsamenstelling

De een draagt graag katoenen ondergoed en de ander kiest liever voor microfiber. Onder het beste ondergoed heren zijn van beiden een groot aanbod. De keuze voor de stofsamenstelling is persoonlijk. Toch heeft iedere stof belangrijke eigenschappen waar je op moet letten.