Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
DE SALE IS BEGONNEN: TOT 50% KORTING! >

Wanneer draagt u een zwart overhemd?

Kleuren spelen een belangrijke rol in ons leven. Ze weerspiegelen onze stemming en emoties. Studies hebben bijvoorbeeld aangetoond dat meer dan 60% van de mannen zwarte kleding als slim beschouwt. Het straalt vertrouwen en kracht uit en wordt als mannelijk beschouwd. Dat betekent niet dat u altijd zwart kunt dragen.
 

Maar zwart is ook tijdloos, elegant en geweldig voor een eerste date of sollicitatiegesprek. Wat dacht u van een zelfverzekerde en slimme look die hoort bij het combineren van een zwart shirt met een pak of jas? In het uitgaansleven is het zwarte shirt al snel een favoriet aan het worden. Een heerlijk diner in een chic restaurant en er goed en elegant uitzien in een zwart shirt. Voor speciale gelegenheden zoals Kerstmis en Nieuwjaar is ook de combinatie van zwart overhemd erg populair.
 

Bestel vandaag nog uw zwarte overhemd. Zwart is een kleur voor elk seizoen. Het is nooit uit de mode of stijl en kan met elke kleur worden gecombineerd. Door een zwart overhemd te combineren met de juiste outfit bent u nooit "out of style" en ziet u er altijd verzorgd uit. Bovendien ziet u met zwart nauwelijks vlekken en rimpels.
 

 

Wanneer draagt u een zwart overhemd?  

Waarmee draagt u een zwart overhemd?

Met een zwart overhemd kunt u verschillende looks creëren. Een mooi aansluitend zwart overhemd staat heel mooi onder een zwart pak, elegant en classy. Ook met een zwarte stropdas. Het geeft een elegante en modieuze uitstraling die vaak wordt geassocieerd met echte designermerken.
 

Als u de "designer look" niet wilt, draag dan altijd uw zwarte shirt met een zwarte broek en bij voorkeur een jas. Een mooi donkergrijs of antraciet past goed bij een zwart overhemd. Smart casual past goed bij zwart en is erg stijlvol. Als u op een date gaat, zal een zwart shirt ook goed werken.
 

 

Waarmee combineert u een zwart overhemd?

Houd het stijlvol en niet brutaal. Zwart kan gemakkelijk de verkeerde indruk wekken als het niet correct wordt gecombineerd en gebruikt. Wees er voorzichtig mee. Hieronder geven we u tips en advies hoe u een zwart overhemd combineert.
 

Goede kleurencombinaties met zwart. Ons advies is om de kleuren "tonen" te houden. Met andere woorden, zwart past het beste bij zwart, donkergrijs (antraciet) of andere donkere kleuren. Donkerblauw en bruin passen er ook goed bij. Let op met felle kleuren en in de zomer.
 

Een zwart overhemd combineren met een mooie zwarte shirt is natuurlijk helemaal mogelijk. Probeer echter de "pastoor look" te vermijden. Alle grijstinten zijn altijd goed te combineren met een zwart overhemd. Een zwart overhemd is te combineren met elk type broek. Donker denim, gewassen denim, maar ook kaki, 5 pockets of chino's met een zwart overhemd is een geweldige combinatie. Ook in de zomer kunt u een zwart shirt met een witte broek, zowel nonchalant als "smartly" op een doordeweekse dag dragen.
 

Als u een zwarte tint combineert met een andere zwarte tint, zorg er dan voor dat de kleur matcht. Daarmee bedoelen we dat de ene zwarte, de andere niet is. Het combineren van een zwart overhemd kan door de verschillende tinten zwart fout gaan.