Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
DE SALE IS BEGONNEN: TOT 50% KORTING! >

Wat zijn huissokken?

Huissokken zijn comfortabele sokken voor in huis, van katoen of extra dikke wol. Vaak zijn ze uitgevoerd met een extra dikke zool en antislip-laag.Bij huissokken is er maar één ding echt belangrijk: comfort! U voeten verlangen na een lange werkdag voornamelijk naar warmte en zachtheid. Speciaal voor dit doel is de huissok ontworpen.

Een paar warme sokken, een filmpje en een kop warme chocolademelk, en uw knusse winterse avondje is compleet.
 

Van welk materiaal is de huissok gemaakt?

Met wol zit u altijd goed als u warme voeten wilt. Vaak gebruiken fabrikanten een mix van wol en andere materialen zodat de sok goed om de voet blijft zitten en zodat ze makkelijk wasbaar is. De antislip-laag onder de sok voorkomt uitglijden op het laminaat of andere gladden vloeren. Vaak bestaat deze antislip-laag uit een noppenprofiel.
 

Alternatief voor pantoffels

De huissok is het moderne alternatief voor pantoffels. Sommige mensen vinden pantoffels te hard en onhandig op de bank. Of ze vinden ze te ouderwets. De huissok is het perfecte alternatief voor de pantoffel. Ze komen in moderne kleuren en toffe dessins. Ze hebben wel de warmte, maar niet de harde zool en de oubollige look.
 

Bankhangen met warme voeten

De huissok is ideaal voor een avondje bankhangen. Door het zachte materiaal wordt de bank niet beschadigd. En door de antislip-laag aan de onderkant heeft u toch grip op gladde ondergrond als u een snack haalt in de keuken of even naar het toilet gaat.

Uw huis blijft het langst schoon als iedereen de schoenen uittrekt. Maar in de wintermaanden kan het fris zijn om op uw normale dunne sokken door het huis te lopen. Zeker in oudere huizen zonder goede isolatie. Hier biedt de huissok de perfecte uitkomst. Hij is warm en heeft evenveel grip als een normale schoen. Maar hij vervuilt het huis niet.
 

Goed passende sokken

Wist u dat te strakke sokken juist zorgen voor koude voeten? Als sokken te nauw zitten belemmeren ze namelijk de bloeddoorstroming. Het effect van de warme sokken is op die manier gelijk weg. Koop de sok ook niet te ruim, want dan kunt u in de stof gaan glijden. Het klinkt logisch, maar kijk goed naar de juiste maat voor het beste comfort. 
 

Dessins

Huissokken komen in de meest creatieve kleuren en dessins. Veelvoorkomende dessins zijn het winter- en kerstthema. Ze zijn veel verkrijgbaar in warme herfstkleuren zoals bordeaux rood, verschillende grijstinten, beige en zalmroze.

Het beste is om de sok binnenstebuiten te wassen. Zo blijven de kleuren het langst behouden.


Kerstcadeau

Zoekt u nog een leuk sinterklaas- of kerstcadeau? De vrolijk gekleurde huissok is een perfect cadeau voor jong en oud. Zowel heren als dames worden blij van warme voeten in de koude wintermaanden.