Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
VAKANTIE DEALS >

Lacoste zwembroek


Zwembroeken van Lacoste zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en modellen. Een lacoste zwembroek herken je natuuurlijk aan de bekende groene krokodil. De zwembroeken zijn in het algemeen eenvoudig en daarmee juist heel stijlvol. Met een zwembroek van Lacoste kom je goed voor de dag op jouw vakantie maar kan ook heel goed gedragen worden als een korte broek op jouw vrijedag. Bekijk alle zwembroeken van Lacoste online!

Nu alle Lacoste zwembroeken met gratis verzending!

Lacoste zwembroeken 

De zwembroeken van Lacoste zijn erg populair. Dit komt omdat Lacoste zelf een erg gewild merk is. De zwembroeken van Lacoste zijn erg stijlvol en van goede kwaliteit. Omdat Lacoste uit oorsprong een sportmerk is, is de comfort en kwaliteit van deze producten erg hoog, omdat er rekening mee is gehouden.
 

Lacoste

Lacoste is een frans kledingbedrijf. In 1933 is het bedrijf opgericht door René Lacoste. René Lacoste is een beroemde Franse tennis speler. Het bedrijf ontwerpt, produceert en verkoopt tegenwoordig allerlei producten en het bedrijf wordt nog altijd geleid door de Lacoste familie. Het begon ooit met een T-shirt met het logo van een groene krokodil. Samen met André Gillier ontwerp ze het eerste poloshirt. Deze kleding produceerden ze toen eigenlijk alleen voor sport maar tegenwoordig wordt de kleding gewoon gedragen als vrijetijd kleding.
 

Krokodil

Achter het logo van de krokodil op de producten van Lacoste zit een grappig verhaal. René Lacoste moest een keer een wedstrijd spelen tegen Australië. De coach van Australië had een koffer van krokodillen leer bij zich, René Lacoste vond deze erg mooi en had een weddenschap gesloten met de coach. Als Lacoste zou winnen zou hij de koffer krijgen. Lacoste won de wedstrijd echter niet. Dit werd bekend en een journalist reageerde hierop: “Lacoste heeft wel eens waar zijn koffer verloren gister, maar hij speelde als een ware krokodil!” Sinds dien de bijnaam Le Crocodile, hier komt ook het logo vandaan.
 

Lacoste zwembroeken kopen

Bij hemdvoorhem.nl kunnen de zwembroeken van Lacoste gemakkelijk online bestellen. De levertijd van de zwembroeken liggen tussen de een of twee werkdagen. Hemdvoorhem.nl betaald de bezorgkosten. Voor meer vragen over Lacoste of de zwembroeken van Lacoste kun je altijd contact opnemen met de klantenservice. Ook kun je advies vragen over het combineren van de zwembroeken met andere zwemartikelen. De klantenservice is elke werkdag bereikbaar.