Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
VAKANTIE DEALS >

OLYMP outlet

Voordelig OLYMP overhemden online kopen in onze outlet! Er blijven elk seizoen altijd een paar overhemden over in enkele maten. Om ruimte te maken voor onze nieuwe collectie hebben we een speciale OLYMP outlet toegevoegd aan onze website. 

Ga direct naar onze
OLYMP outlet >>

Een greep uit de outlet collectie:

                     OLYMP outlet

Outlet tips

Bezoek aan de drukke designer outlets hoeft zo niet meer. Met onze slimme navigatie en handig zoekfilter kan je snel naar het artikel van jouw keuze. Wist je trouwens als dat een boordmaat altijd normale maat heeft? Het verschil zit hem in de wijdte van de boord, dit is alleen van belang bij het dragen van een stropdas. Te strak dan knelt het wanneer het bovenste knoopje vast zit! Draag je geen stropdas, dan heb je dus keuze uit twee maten. De pasvorm is altijd hetzelfde.

Zie onderstaand onze handige tabel:

USA  S        M L XXL 3XL 4XL 5XL 6XL
Boordmaten 37 / 38 39 / 40 41 / 42 43 / 44 45 / 46 47 / 48 49 / 50 51 / 52
Wisselend outlet assortiment

Het assortiment in onze outlet en de kortingen kunnen dagelijks verschillen. Kom dus regelmatig kijken in onze koopjes hoek met de scherpste outlet prijzen voor de merken OLYMP, Eterna, Seidensticker, Venti en Casa Moda. De kortingen lopen uiteen van 10% tot soms 80% van de oorspronkelijke winkel prijs. Online herenmode bestellen was nog nooit zo voordelig!

OLYMP koop je dus extra voordelig in de outlet bij Hemdvoorhem.nl: de webwinkel voor mannen in strijkvrije overhemden, stropdassen, heren ondergoed en mode accessoires. Bij ons is de verzending altijd gratis, dus ook alle voordelige overhemden uit onze outlet! Onze webshop is zo ingericht dat elke man in 1 keer kan slagen voor zijn hemden, poloshirts, ondergoed, sokken en de bijbehorende mode accessoires. Onlangs hebben we hier iPhone en iPad beschermhoesjes aan tegoevoegd. Kom stijlvol voor de dag met de online collectie van Hemd voor Hem.

Bekijk de gehele 
outlet collectie online >>