Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
ALLE OVERHEMDEN: 2+1 GRATIS! >

Stylist HemdVoorHem.nl


Stijladvies online
HemdVoorHem.nl is een webshop voor mannen kleding en onze service gaat verder dan ervoor te zorgen dat u uw bestelling zo snel mogelijk in huis heeft.  Onze styliste helpt u graag om het online winkelen nog eenvoudiger, sneller en doeltreffender te laten verlopen.

Overhemden bestellen

Het lijkt vaak zo eenvoudig om even wat overhemden online te bestellen, maar eenmaal uit de verpakking blijkt toch vaak dat boordmaat niet het enige is waar u naar moet kijken bij het uitzoeken van een overhemd. U kan natuurlijk allerlei verschillende modellen in verschillende maten bestellen en dan thuis alles passen om te zien wat wel past en mooi staat. Het is alleen een beetje omslachtig. Het kost veel tijd en moeite terwijl u met het juiste advies alleen nog maar hoeft te kijken welke van de overhemden u het mooiste vindt; wel zo makkelijk.

Maat advies voor overhemden

 
De tijd dat u aan alleen de boordmaat of aan de indicatie S, M of L voldoende had om een passend kledingstuk te bestellen is voorbij. Een boordmaat blijkt inderdaad precies dat te zijn wat de naam zegt: de maat van de boord. Het zegt verder weinig over de maten van het overhemd dat eronder zit. Daar speelt de pasvorm dan weer mee. Aangezien elke leverancier zo zijn eigen benamingen heeft voor de verschillende modellen, ook bekend als fit, is het best lastig als u eens iets anders wil proberen. Onze stylist bepaalt aan de hand van de omtrek van uw nek, borst en taille welke modellen en maten van de verschillende merken het beste bij u passen. Daarbij natuurlijk rekening houdend met uw persoonlijke voorkeur voor een strak of juist een wijd zittend model.

Niet alleen overhemden zijn moeilijk

Buiten onze grote collectie overhemden hebben wij nog veel meer kledingstukken vo
or heren zoals truien, poloshirts en ondergoed, waarbij het ook erg belangrijk is dat het goed (bij u) past. Onze styliste is op de hoogte van alle modellen en stijlen van al de artikelen in onze webshop en kan u aan de hand van een paar simpele vragen een aantal alternatieven voorstellen zodat u kan kiezen uit een paar modellen in plaats van een webshop vol!

Welke kleur en stijl past bij u?

Pasvormen en maten zijn een onderdeel van er goed gekleed uitzien, maar uw stijl maakt het persoonlijk, maakt het u. Toch is het soms lastig om precies de kleding te vinden die bij u past. Vooral als het aanbod zo groot is als bij HemdVoorHem.nl. Uw styliste helpt u graag naar het zoeken van de juiste kledingstukken in de maat, kleur en stijl die bij u past. Inclusief het ondergoed. Ook daar zijn namelijk zoveel verschillende modellen in te koop dat het soms lastig is om de juiste te vinden. Ook daar, geen probleem, onze styliste zoekt moeiteloos het model dat het beste bij u past en staat regelmatig in het magazijn de verschillende slips na te meten om te kijken welk model het hoogste valt of dat het elastiek zacht genoeg is.

Gratis service

Voor alle HemdVoorHem.nl klanten is deze service gratis. Wij helpen u graag met het bestellen van de juiste artikelen om op die manier te voorkomen dat u al te veel moet passen en weer terug moet sturen om dat weer opnieuw te moeten beginnen. Online winkelen is makkelijk en snel, wij helpen u daar graag bij om het nog eenvoudiger te maken.