Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
DE SALE IS BEGONNEN: TOT 50% KORTING! >
Filter
Cadeaus met huissokken voor hem en haar

Sokken voor in huis zijn altijd fijn. Bij HemdVoorHem.nl lopen wij er graag op en daarom zijn cadeaus met huissokken die u bij HemdVoorHem.nl kan bestellen zo leuk. Een paar sokken geven staat soms wat suf, maar een paar prachtig ingepakte huissokken in een geschenkverpakking is natuurlijk een ander verhaal, dan zijn de gewone huissokken ineens een prachtig cadeau!
 

Geef warme voeten cadeau

Huissokken zijn een cadeau wat eigenlijk altijd goed van pas komt, de maat is meestal niet zo heel kritisch want de maatvoering is vaak breed, 40-46 geeft al snel veel mogelijkheden. Het is ook een cadeau wat voor bijna iedereen geschikt is, want het is zo lekker om heerlijk op de bank te zitten met een paar huissokken aan. Of in huis als de vloer koud aanvoelt, of tijdens het (thuis)werken als u te lang stil zit en de voeten koud worden. Huissokken cadeau ontvangen is gewoon fijn.
 

Cadeaus met huissokken online kopen

Bij HemdVoorHem.nl koopt u de leukste cadeaus voor hem en haar met een paar huissokken. U bestelt ze mooi ingepakt, of samen met iets anders wat er goed bij past. Onze huissokken met chocolade, of chocolademelk zijn perfect voor de liefhebbers van zoete lekkernijen. Huissokken in ene wijnkistje met wijn is natuurlijk ook erg grappig, dat verwarmt van binnen en van buiten! En zo zijn er tal van verschillende mogelijkheden om uit te kiezen om zo tot het perfecte geschenk met huissokken te komen. Voor iedereen is er het juiste cadeautje te vinden!

 

Cadeaus met huissokken


Een cadeautje waar u een warm gevoel van krijgt! Heerlijke huissokken zijn altijd een goed cadeau idee, voor hem en ook voor haar! Bij HemdVoorHem.nl bestelt u de fijnste homepads en slofsokken in een cadeauverpakking, of juist leuk gecombineerd met iets anders in een unieke cadeauset. Huissokken cadeau geven is ook gemakkelijk omdat de sokken vaak een vrij brede maat hebben zodat u niet de precieze schoenmaat hoeft te weten om het juiste paar cadeau te geven. Geef een paar warme voeten cadeau!

Cadeaus met huissokken voor hem en haar online bestellen bij HemdVoorHem.nl met gratis verzending en 100 dagen gratis ruilen of retour!
Sorteren naar
Sorteren naar