Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
20% korting op (bijna) alles>
Filter

Cadeausets voor hem

Een cadeau bedenken voor een man is lastig, HemdVoorHem.nl weet dat en helpt u graag om het vinden van een cadeau voor hem wat eenvoudiger te maken. Wij hebben voor u een aantal cadeausets samengesteld voor verschillende types en ook voor verschillende prijzen. Zo is er altijd wel een leuke cadeauset te vinden waar de meeste mannen blij van worden. En dat is toch wel het idee achter het geven van een cadeau.
 

Ingepakte cadeausets

Uit de mooie merken die wij in onze webshop aanbieden hebben wij verschillende cadeau sets samengesteld die makkelijk te bestellen zijn en nog makkelijker te geven; wij hebben ze namelijk al ingepakt voor u. Wij hebben geprobeerd een zo divers mogelijk aanbod voor u neer te zetten, zo hebben wij sets van onze verschillende merken zoals Calvin Klein, Hugo Boss, Tommy Hilfiger en Armani. Bij deze sets kiest u uit een set met een heren parfum van deze merken met daarbij nog een mooie boxer of een paar sokken. Ook zijn er geurloze sets waarbij wij een boxer met sokken voor u gecombineerd hebben. Hele traditionele cadeaus voor mannen, maar dan nu toch weer heel anders. De artikelen zijn verpakt in een luxe geschenkdoos en u heeft zo ook het inpakprobleem omzeild, dat hebben wij al voor u gedaan!
 

Geuren cadeausets

Van de verschillende mannen geuren die wij verkopen hebben wij ook aantrekkelijke cadeausets waarbij het parfum gecombineerd wordt met iets extra's in de vorm van een deo of douchegel. Een geurset is vaak net iets leuker geven dan alleen het parfum, gewoon omdat het pakje groter is en omdat u net iets meer geeft, al is dat vaak voor maar een iets hoger bedrag als alleen de geur. De sets versturen wij in de originele verpakking, als u deze graat ingepakt wil hebben dan kan u daar bij het afrekenen voor kiezen.
 

Giftbox van Happy Socks

De populaire Happy Socks kan u ook bestellen in ene kant en klare cadeauset met vier paar sokken met hetzelfde thema. Leuk om te geven, fijn om te krijgen. Daarbij is het ook heel handig dat de Happy Socks voor heren er zijn in de maat 41-46, de meest gedragen schoenmaten van de Nederlandse mannen, dus de kans dat het past is heel groot! De giftbos is al een feestje om te zien maar als u het cadeau wil geven kan u er ook voor kiezen om de Happy Socks Giftbox in te laten pakken door onze professionele inpakservice. U kan hiervoor kiezen bij het afrekenen.
 

Klantenservice

Onze klantenservice helpt u graag, via mail, chat of telefoon. Het enige wat we niet voor u kunnen doen is het uitzoek welk cadeaustje het beste past bij de ontvanger, verder helpen wij u graag bij vragen over de artikelen of over uw bestelling.

 

Cadeausets voor hem


HemdVoorHem.nl heeft prachtige cadeausets voor hem voor u samengesteld. Cadeaus die u nergens anders zo vindt en die met zorg zijn samengesteld met artikelen voor jong en oud, sportief of klassiek. Zo hebben wij sets met een heren parfum en daarbij van hetzelfde merk nog een mooie boxer of sokken. Of complete parfumsets. Maar ook fijne sets met een sjaal en bijpassende muts. Alles uiteraard mooi ingepakt in een luxe geschenkdoos die u zo cadeau kan geven. 

Bestel uw cadeausets voor hem, ingepakt en al, bij HemdVoorHem.nl met gratis verzending en retour.
 
Sorteren naar
Sorteren naar