Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
DE SALE IS BEGONNEN
Filter

Mutsen

Wanneer het kouder is, is een muts dragen heel erg fijn. Een muts beschermt de oren en het hoofd tegen de kou en de wind. Een muts kan een duffe glans over een outfit geven, dit is vaak omdat het een te oude of fout-gekleurde muts is. De juiste muts, daarentegen, kan een winterse outfit een afgemaakte look geven.


Kleuren mutsen

Mutsen worden vaak in effen kleuren gemaakt. Dit is zodat de muts bij elke mogelijke outfit past. Een outfit die bestaat uit een net pak met een mooi overhemd, gaat goed samen met een muts in dezelfde kleur als het pak. Draagt u een stropdas, dan is het leuk om de kleur van uw stropdas in uw muts terug te laten komen.

Een casual outfit mag ook zeker met een muts gedragen worden. Vaak bestaan casual outfits uit een blauwe of zwartgrijs gekleurde broek in combinatie met een andere kleur shirt. Het is dan erg handig om een donkerblauwe en een zwarte muts in huis te hebben. Die gaan dan goed mee in het kleuren pallet van de rest van de outfit.


Kwaliteit mutsen

Een muts is een accessoire die jaren mee hoort te gaan. Op die manier hoeft u niet de moeite te nemen om een nieuwe uit te zoeken. Daarnaast, als u eenmaal een lekker zittende muts heeft gevonden, dan neemt u daar liever geen afstand van nemen. Een muts van goede kwaliteit is dus essentieel in het leven.


Mutsen online bestellen

Een muts is vaak een one-size artikel. Een maat uitzoeken is dus niet het belangrijkste punt. Het is belangrijk dan een muts niet te wijd of krap is, dat is afhankelijk van het model en het merk. De hoogte van de muts is hier ook aan gerelateerd. U wilt niet dat de muts van uw hoofd af springt omdat deze te kort is, maar een te lange muts zakt snel omlaag. Als u dus eenmaal de juiste muts heeft gevonden, raden we u dus ook aan dezelfde muts in andere kleuren te bestellen. Dan heeft u voor de rest van uw leven een bijpassende muts voor elke outfit.

Mutsen online bestellen is makkelijker dan bijna elk ander kledingstuk. Voor een muts is het vooral belangrijk dat u de juiste kleur besteld. Mocht u hier vragen over hebben, dan bent u meer dan welkom om contact op te nemen met onze klantenservice. Mocht de bestelde muts het toch niet voor u zijn, dan mag u deze binnen 100 dagen gratis aan ons retourneren.

Mutsen


Mutsen voor mannen zijn heerlijk om te dragen als het koud is, maar een muts is ook ideaal als fashion accessoire. Met alleen een andere kleur of type muts geeft u al weer een heel andere draai aan uw outtfit. HemdVoorHem.nl heeft voor u een leuke, diverse collectie herenmutsen waar voor iedereenhet perfecte model tussen zit. Een muts is ook altijd leuk om cadeau te geven, vandaar dat u onze musten vaak al ingepakt in een leuke cadeaudoos kan bestellen.

Geen zin in een koud hoofd? Bestel dan snel een heren muts bij HemdVoorHem.nl met gratis verzending en retour.
Sorteren naar
Sorteren naar